jesli chodzi o cene to Norwegia nie nalezy do najtanszych krajow wiec cena w Polsce moze byc wiele nizsza wiec nie ma sie co cena sugerowac chodz i tak rower jest przeceniony o 750 zl
Rower chce przenaczyc na wekendowe wypady ze znajmomymi (spokojne) i ewentualne dojazdy do pracy takze nie bede go katowal
jesli bym go zakupil mam na niego 3 lata gwarancji ktora jest respektowana w kazdym punkcie i pod kazdym pozorem tzn nie pytaja kto kiedy i jak to zepsul tylko naprawiaja plus mam 3 lata bezplatny serwis
czekam z niecierpliwoscia na odpowiedzi pozdrawiam Szczepard
Pytanie
Gość szczepard
Witam!
mieszkam w Norwegii jest tu wiele super miejsc zeby posmigac na rowerze wiec postanowilem sobie sprawic jakies cacko
pochodzilem po sklepach i znalazlem taki oto model
DIAMANT ZENITH 30 2011 parametry: rama- aluminium, widelec SR SF9 XCM lock out,manetki shimano EF50, biegi shimano deore/shimano CO50, hamulce tektro nowela tarcza przod i tyl , waga 14,3kg
cena na polskie 2000zl
jesli chodzi o cene to Norwegia nie nalezy do najtanszych krajow wiec cena w Polsce moze byc wiele nizsza wiec nie ma sie co cena sugerowac chodz i tak rower jest przeceniony o 750 zl
Rower chce przenaczyc na wekendowe wypady ze znajmomymi (spokojne) i ewentualne dojazdy do pracy takze nie bede go katowal
jesli bym go zakupil mam na niego 3 lata gwarancji ktora jest respektowana w kazdym punkcie i pod kazdym pozorem tzn nie pytaja kto kiedy i jak to zepsul tylko naprawiaja plus mam 3 lata bezplatny serwis
czekam z niecierpliwoscia na odpowiedzi pozdrawiam Szczepard
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.