elziomallo Napisano 18 Marca 2011 Napisano 18 Marca 2011 Czołem Wpadło mi dziś w oko takie cacuszko http://img833.images...dsc01328am.jpg/ Niestety nie mogę znaleźć żadnego katalogu bullsa, rama wygląda na karbon ale nie jestem pewien- może ktoś rozpozna po zdjęciu? Osprzęt to pełne XT z korbą na kwadrat poza hamulcami- tu jak widać szczękowe Magury HS 33, amor to Manitou Black Super, obręcze Mavic 217 Jeśli macie jakieś informacje na jego temat to będę wdzięczny ;] Pozdro
Matti95 Napisano 18 Marca 2011 Napisano 18 Marca 2011 Hm po łączeniach widać jak by to by był karbon, ale nie wydaje mi się żeby to był jaki oryginał
Chaosek Napisano 18 Marca 2011 Napisano 18 Marca 2011 nie widze nigdzie żadnych spawów więc po zdjęciu wnioskuje że jest to karbon.
Gość JGa Napisano 18 Marca 2011 Napisano 18 Marca 2011 sądząc po starach, przelotkach pancerzy, tylnym trójkącie i rodzajowi obejmy podsiodłowej to jest to ładnie obrobione aluminium, zresztą chyba nawet widoczne są odpryski do gołego aluminium na tylnym trójkącie Jeżeli masz okazje go pomavać to stuknij puknij w którąś z rurek i będziesz wiedział
kundello Napisano 18 Marca 2011 Napisano 18 Marca 2011 To pewnie szlifowane spawy jak w Cannondale. Tamte też wyglądają jak karbonowe
Mod Team Puklus Napisano 18 Marca 2011 Mod Team Napisano 18 Marca 2011 Weźcie pod uwage ze to sprzęt z lat 90' nie neguje w tamtym czasie carbonu ale stawiam na ładne alu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.