Jaheira Napisano 18 Marca 2011 Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 witam, szukam towarzystwa do lajtowych wycieczek rowerowych po okolicy Nowej Soli. tak dwie max trzy godzinki, w tygodniu po poludniu, w weekendy - a to juz roznie. lajtowe wycieczki, rekreacyjne jezdzenie, bez extremow (przynajmniej na razie, bo rower mam slaby i z kondycja po zimie przesiedzianej przed kompem ciezko w towarzystwie zawsze ciekawiej, no i jest motywacja do jezdzenia piszcie na forum albo na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Witam Może w końcu dane nam będzie razem się gdzieś pokulać? Zimą nie wyszło, więc może teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziutek Napisano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 A wybieracie się może świątecznie? bo skulam się do domu, a pogoda zapowiada się wspaniała! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Piątek, sobota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProEvolution Napisano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Fajnie byłoby A jaka trasa? Radssonn - A Ty już żebra wyleczyłeś? Pozdrawiam oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Żebra dalej bolą Ale "chcica" silniejsza od bólu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luca Napisano 7 Maja 2011 Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 No siemka daj nr. tel . bedzie prosciej i szybciej sie z gadać na kręcenie kółkami albo masz mój 784071262 pisz esa to się zgadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaheira Napisano 8 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 To co, wybierzemy sie gdzies? Bo pogoda juz ladna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walmer Napisano 26 Września 2011 Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Witam. Sezon się już kończy, ale chętnie bym się wybrał na jakąś wspólną wycieczkę. Zawsze można się zgadać przez priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek858 Napisano 27 Września 2011 Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Siema. Chciałbym dołączyć do grona ale chwilowo nadwyrężony mięsień dwugłowy ... Pozdro!! ,V.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaheira Napisano 27 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2011 witam, chwilowo nie mam roweru :/ ale zycze wam wielu udanych wyjazdow (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek858 Napisano 4 Października 2011 Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Yo. I jak tam rower? pojawił się już? ktoś jedzie w sobotę na zabór? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProEvolution Napisano 4 Października 2011 Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Oj Piotrek. W tytule jest: LAJTOWO A my ostatnio to za lajtowo nie jechaliśmy Lajtowo to max 27km/h a nie momentami nawet 55 W sumie Ty to pewnie ponad 60 miałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek858 Napisano 5 Października 2011 Udostępnij Napisano 5 Października 2011 oj tam oj tam, było z górki i było ok w sobotę Tur de Zabór! ;P i właśnie próbuje kogoś jeszcze zwerbować ale coś cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walmer Napisano 6 Października 2011 Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Ja się bym się chętnie przyłączył ale sobota kompletnie mi nie pasuje. Ale jeżeli będziecie organizować jakiś wypad w następnym tygodniu to jestem jak najbardziej chętny. Dajcie tylko znać na PW albo w tym topiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek858 Napisano 6 Października 2011 Udostępnij Napisano 6 Października 2011 a w niedziele? bo mi w sumie pasuje ta niedziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walmer Napisano 7 Października 2011 Udostępnij Napisano 7 Października 2011 W niedziele, nie ma problemu. Jestem do dyspozycji przez cały dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek858 Napisano 18 Października 2011 Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Czy ktoś jeszcze jeździ? Czy ktoś się wybiera na wycieczkę w niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.