Skocz do zawartości

[Rower]Everest 7005 potrzebna porada

gaardian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. To mój pierwszy wpis na forum.Nazywam się Grzesiek i stoję przed zakupem roweru-chodzi mi o przeciętny rower który będzie służył zwykłym przejażdżkom po asfalcie lub utwardzonej drodze gruntowej.

Znalazłem ofertę sprzedaży roweru marki Everest 7005 z takim oto opisem:

Rower używany, produkcji niemieckiej na 26 calowych kołach. Długość roweru 169 cm. Wysokość siodła od 87 cm do 101 cm. Wysokość kierownicy od 103 cm do 110 cm. przerzutki w manetkach - 21 biegów - typ Shimano SIS Tourney 42. Rewelacyjne zawieszenie roweru.

Zastanawiam się czy aby jego wielkość ramy nie bedzie zbyt mała jak dla mnie-178 cm wzrostu.

Bardzo Was proszę o pomoc.Pozdrawiam

post-137306-0-22594000-1300427024_thumb.jpg

Napisano

Everestem głupoty byłoby kupienie tego roweru. Ten rower nie da ci żadnej przyjemności z jazdy za to dostarczy wielu powodów do zdenerwowania.

• Mod Team
Napisano

Opis roweru dużo mówi o sprzedającym. Nie warto, napisz ile ma kosztować i ile chcesz wydać. No chyba że jesteś fanem majsterkowania (Adam Słodowy) to będziesz miał okazje poświęcić trochę czasu na serwisowanie tego cacucha.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...