andi333 Napisano 2 Maja 2011 Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 139 km 57km po Jurze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 2 Maja 2011 Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Dziś tylko 41 km ze względu urodziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angeli Napisano 2 Maja 2011 Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 zawiozłem PIT-a do US na rowerze o dziwo nie było kolejki:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 3 Maja 2011 Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 zawiozłem PIT-a do US na rowerze o dziwo nie było kolejki:D Bo to już chyba po terminie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angeli Napisano 3 Maja 2011 Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Do wczoraj był termin i wczoraj zawiozłem;) a więc w terminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 3 Maja 2011 Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Zamówiłem na Allegro zestaw narzędziowy Crank Brothers Multi 17 Gold. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 3 Maja 2011 Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Nasmarowany łańcuch - czekam na poprawę pogody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 4 Maja 2011 Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Wczoraj dzień w domu z powodu deszczu i śniegu-wymarzona majówka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madison Napisano 5 Maja 2011 Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Wolne z powodu matur więc cały ranek czyściłem piastę i wymieniłem wszystkie kuleczki w tylnym kole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 5 Maja 2011 Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Dziś 76 km no i chyba łańcuch dogorywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nanek3 Napisano 5 Maja 2011 Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Stojak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 5 Maja 2011 Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Hehe niezłe jeszcze z takim się nie spotkałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 6 Maja 2011 Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Wczoraj miły pan listonosz przyniósł mi przesyłkę z rowerowym niezbędnikem Crank Brothers Multi 17. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noir Napisano 6 Maja 2011 Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Zakup nowych klocków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekf500 Napisano 6 Maja 2011 Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Dzisiaj skleiłem 2 dętki i zaraz jadę kupić nowe Bo jakoś jak jeżdżę na klejonych to ciągle mam styka że na flaku jadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noir Napisano 6 Maja 2011 Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Bo jakoś jak jeżdżę na klejonych to ciągle mam styka że na flaku jadę hehe wiele osób ma podobnie... To jak z ostrym najechaniem na krawężnik lub przejechanie po szkle. Później się ma wrażenie, że powietrze uchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 6 Maja 2011 Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Dziś 35 km w górach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 6 Maja 2011 Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 70km i napęd pomału do wymiany tylko kasy brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 6 Maja 2011 Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Bo jakoś jak jeżdżę na klejonych to ciągle mam styka że na flaku jadę hehe wiele osób ma podobnie... To jak z ostrym najechaniem na krawężnik lub przejechanie po szkle. Później się ma wrażenie, że powietrze uchodzi ja mam dodatkowo schizę z dartem, naczytałem się że szybko się zapycha i pociskam dla sprawdzenia, przynajmniej raz w miesiącu rozbieram i stwierdzam że jest czysto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 6 Maja 2011 Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Kupiłem łatki Park Tool'a Magazyn Rowerowy i bikeBoard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszslimak Napisano 6 Maja 2011 Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 ok. 20 km. Głównie asfaltem, troche lasem, troche polnymi drogami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek93 Napisano 6 Maja 2011 Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Zrobiłem skromne 20 km i wyczyściłem napęd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 7 Maja 2011 Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Nasmarowałem cały napęd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 7 Maja 2011 Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Właśnie wróciliśmy z evo07 z Singltreka. Pogoda fantastyczna, 2 pętelki zrobione, do tego szybki kurs obsługi skuwacza do łańcuha. Teraz izotoniki i życie jest piękne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 7 Maja 2011 Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Właśnie wróciliśmy z evo07 z Singltreka. Pogoda fantastyczna, 2 pętelki zrobione, do tego szybki kurs obsługi skuwacza do łańcuha. Teraz izotoniki i życie jest piękne . to samo jak wyżej ale 3 pętle zaliczone:) bartolu niech będą dzięki http://www.sports-tr...1b779p2vmpd9k7f pętle wyszły razem 63km a łącznie dziś 70km jest mega!!!! takiego zgonu mięśni było mi potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.