micor Napisano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Dzisiaj własnoręcznie zrobiłem bacik, oraz powoli zabrałem się do robienia stojaka co by serwis bika sobie nieco ułatwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swallow Napisano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Forum rowerowe i nuda świąteczna zdecydowanie niekorzystnie na mnie działają hihihi ...gdyż ..... wymyśliłam sobie zakup nowego roweru No a a dzisiaj lenistwo jednak wygrało, miało być wieczorne kręcenie ale nic mi się nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Dzisiaj oglądałem transmisje na żywo w Eurosporcie z wyścigu Liege-Bastogne-Liege. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekf500 Napisano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Dziś łatałem dętkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 30km. Chrupanie z okolic suportu/korby. Jutro będe grzebał, czyścił bo mnie to denerwuje. No i jutro (prawdopodobnie), przyjdzie do mnie paczka a w niej hebel SLX. Wypas.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Odwiedziłem Lidl`a i nabyłem kilka rowerowych rzeczy (rękawiczki/kask/okulary). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrabbit Napisano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 30km, szkoda było taką pogodę marnować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 26 Kwietnia 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Kumpel poszedł na piłkę więc musiałem jeździć sam i nawet dobrze, że tak wyszło, bo była ostra jazda a nie gadanie o pierdołach 52km na ostro, na maksa, ze średnią równo 30km/h Tylko ciężko ranny jestem i mam problemy z chodzeniem po schodach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Wczoraj 31 km w górach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msegen Napisano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 dzisiaj 77 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Dziś 50 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NitroS Napisano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 http://allegro.pl/show_item.php?item=1575009589 takie cuś nabyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Wymieniłem dętkę w przedniej oponie bo popuściła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Dziś 32 km po asfalcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 2 godziny(licznika nie założyłem) w lasku kabackim, niby nic a nogi bolą i koza wmagała czyszczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swallow Napisano 1 Maja 2011 Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Wczoraj było przyjemnie i leśnie Mała wycieczka rowerowa "szlakiem lisów". Mój rower jakoś to przeżył Dziś czas na konserwację. a wieczorkiem planowana trasa miejsko-nadmorska, zapewne wśród wyjątkowo nawalonych "majówkowiczów" wrrrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 1 Maja 2011 Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Wczoraj 46 km, a dziś niestety ale tak leje że nie chcę się jeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micor Napisano 1 Maja 2011 Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Wczoraj 133 km, kupiłem i zamontowałem nowiutki licznik Sigmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 1 Maja 2011 Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Maraton próbny na trasie 20km w Zdzieszowicach zaliczony Było pozytywnie pojeździć w grupie mój pierwszy W Sobotę będzie Powtórka. Ogólnie dziś 53km zrobiłem. Polecam Mini 20Km ciekawa trasa dla ambitnego amatora MTB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 1 Maja 2011 Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Dzisiaj oglądałem Tour de Romandie - 5. etap: Champagne - Genewa i Tour of Turkey - 8. etap: Side - Alanya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 1 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 powoli wraca kontrola nad prawą ręką i udało się wymontować połamane elementy(kiera, koło, manetki itd). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 1 Maja 2011 Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Standardowa trasa - 41km. I pierwsza jazda na rohloffie, wcześniej ciągle Finish Liny, teraz już wiem że do nich nie wróce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekf500 Napisano 1 Maja 2011 Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Dziś przebiłem dętkę więc sobie nie pojeździłem za dużo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 1 Maja 2011 Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 aaa właśnie apropo dętki, to dziś jadąc widziałem chyba rekordową liczbe osób prowadzących rower. Jeździłem ok 2h20min i widziałem, gdzieś tak 5-6 osób prowadzących rower, z kapciem. Jak nigdy. Dla mnie to lekkie zaskoczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angeli Napisano 1 Maja 2011 Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 60+km po drogach i bezdrożach (polnych, i przez pola) było by więcej ale wiaterek tak dawał się we znaki, że skróciłem (dokładniej nie wydłużyłem) trasę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.