Mod Team mrmorty Napisano 20 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Jeśli to porządne drzewo to dostaniesz plakietkę rowerowego drwala... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 21 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Czekamy na fotkę powalonego tysiącletniego dębu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 21 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 A no tak, pisali w intierniecie że ktoś Bartka połamał... Dobro narodowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NitroS Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Wyczyściłem ramę i prawdopodobnie bd z niej ściągał lakier i przelecę papierem ściernym a potem się pomaluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swallow Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Czyli wleciałeś chłopie w pokrzywy, a że parzy i trochę boli to historyjka na dzielnię poszła z drzewem... pokrzywy przecież zdrowe są ! Reumatyzmu chłopak przynajmniej nie będzie miał. U mnie codziennie rowerowo do pracy i z pracy na więcej niestety brak czasu. Odbiję sobie za to najprawdopodobniej w Wielkanoc, szlak Mennonitów wzywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 21 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Dzisiaj 42 km i okoliczni rowerzyści się rozkręcają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Dziś kolejny rower przeserwisowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyxer Napisano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 już z samego rana odpowietrzyłem hample i wyczyściłem łańcuch, zamierzam dziś przejechać ok. 50 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sPiDy Napisano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Wczoraj i dziś po 12 godzin pracy to się nazywa tzw. robotyzacja życia Szamać, kimać, tyrać. (45 min Przerwy 30 i 15 min ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NitroS Napisano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Zdjąłem korbę [Tak znowu ] i przeczyściłem ją, zakupiłem ściągacz do korb na kwadrat oraz co nieco zdjąłem naklejek z ramy. To nie koniec dnia Może jeszcze coś dzisiaj zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msegen Napisano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 wczoraj zrobione 26km ze średnią 24km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micor Napisano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 55 km, po odbiór naklejek portalu bikestats.pl, powierzchowne mycie bika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sPiDy Napisano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Dziś będzie tylko 20 km do pracy i z powrotem ale setki jeszcze przedemną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Dziś droga krzyżowa na Kalwarii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 22 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Dziś raptem 10 km ... eh te swieta ... czasu na nic nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregoriew23 Napisano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Dziś tylko 20 km ( w tym 10 w terenie). Na asfalciku 5km (podjazdy i zjazdy) średnia 33km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvin Napisano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 72 km po górach bystrzyckich i orlickich już prawie 1000 rowerowych kilometrów w tym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 23 Kwietnia 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Ósmy dzień pod rząd ze średnim przebiegiem ponad 50km Sezon rozpoczęty na dobre i na ostro. Nogi umęczone, ale pogoda sprzyja więc trzeba kręcić. Po jeździe wyczyściłem napęd bo już mu się należało i wyszejkowałem łańcuch. Teraz wisi z praniem na balkonie i się suszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Dziś 51 km 50% teren-Beskid Śląski 50% szosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Ja rano 18km na luzie (jazda po mieście i okolice) Następnie wypad z dziewczyną 74km średnia prędość 23km/h Wesołych Świąt:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Następnie wypad z dziewczyną 74km średnia prędość 23km/h Kurczę zazdroszczę ci takiej dziewuchy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Momentami miałem problemy (brakowało mi przełożenia) bo ona na kolarce a ja na crossie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekf500 Napisano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 I ja również ..zazdroszczę. Dziś 40km po lasach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Dzisiaj mycie , smarowanie i 37,04 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 24 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Dziś droga krzyżowa na Kalwarii. Z rowerem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.