Swallow Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Rowerowo- poniedziałkowo dopiero przede mną Właśnie idę trochę pokręcić / bo na ulicach wreszcie się cudnie wyludniło .......czyli : miasto jest moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 18 Kwietnia 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Niesamowite zjawisko jak sobotni maraton wszedł w nogi. W niedziele zrobiliśmy ponad 50km rozjazdu więc dziś nogi miały się już trochę lepiej, ale świeże też nie były. Tymczasem każdy podjazd zachowywałem się jak pies, któremu rzucono kość Każde wzniesienie ogień prawie na maksa. I tak nakręciliśmy 52km. Na jutro muszę sobie wymyślić jakąś lekką trasę i pojechać tempem wędkarskim żeby odpocząć A w ogóle spojrzałem tak na swoje łydki i stwierdziłem, że wyglądają tak, jakbym w każdej miał zaszytego sporych rozmiarów żółwia. Nie ma lipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sPiDy Napisano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 working 12 hołurs after that biking 20 kilomitres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 35 km na rowerze w tym 15 km podjazdu górskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 30km i przerwa, amortyzator trafia do serwisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micor Napisano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Dzisiaj zrobiłem Lawince dzień SPA dokładne czyszczenie, łańcuch i kaseta lśnią jak nówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 24km, 50%asfalt/50%szuter ze średnią średnia 21km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 19 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Dzisiaj 33 km ze średnią 22 km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 19 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Nowe koło z powiedzmy prawdziwego zdarzenia Składałem zeby nie było pozno zacząłem i pozno skończyłem i nie przejechałem sie za daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 20 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 A ja siedzę i zgrzytam zębami z zazdrości jak to czytam... Z rowerowych rzeczy to ostatnio chodzę oglądać zwłoki mojego roweru i myślę jak to się mogło stać... przecież wybiłem się perfekcyjnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 20 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Józek, czyli masz tak jak znany na całym świecie skoczek narciarski nazwiskiem Mateja. Znany on ci jest z perfekcyjnego odbicia,ale z lądowaniem to miał kłopoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 20 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Po trzykroć łobuz... parafrazując pana Zagłobę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 20 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Zacytuję wieszcza: HAHAHAHAHAHA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 .... jak to się mogło stać... przecież wybiłem się perfekcyjnie... Możesz rozwinąc? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 20 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 No przy dużej prędkości próbowałem przelecieć przez zmodyfikowany pod moją nieobecność mostek. Prędkość najazdową miałem ok 40 km/h, jechałem na cywilnym rowerze w spd. Przy przelocie zahaczyłem tylnym kołem o czubek mostku i według świadków zrobiłem pełnego frontflipa. Od momentu wybicia za dużo nie pamiętam. Żona śpi z głową pod poduszką bo podobno przez sen jęczę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 A ja wczoraj wykonałem efektowne otb.Otóż pojechałem sobie w teren, wdrapałem się na górkę i zachciało mi się zjeżdżać po skałach a nie normalnie ścieżką.Na pierwszym zakręcie przeleciałem przez kierownice i wylądowałem na drzewie, które się złamało.Jestem trochę poobijany, ale jaki lot był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 20 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Sędziowie ocenili Twój występ na 5,5 za technikę i 6 za długośc skoku. Brak telemarka obniżył ogólna punktację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 20 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 i wylądowałem na drzewie, które się złamało.Jestem trochę poobijany, ale jaki lot był Stary mów prawdę - albo ważysz 150 kg i jechałeś w pełnej zbroi, albo to były krzaki leszczyny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 No trochę przesadziłem z tym drzewem taki większy krzak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 ...w sumie to krzaczek... ... a tak serio to jakiś większy chwast. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekf500 Napisano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 A ja dziś wyczyściłem calutki napęd Oczywiście oprócz tego że jeździłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sPiDy Napisano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 no no dziś 55 km :D bulwary supraśl zaliczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Dziś tylko 20 km gdyż było dużo pracy, do tego kończę serwis roweru ciotki oraz malowanie obręczy na czarno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 20 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 ...w sumie to krzaczek... ... a tak serio to jakiś większy chwast. Czyli wleciałeś chłopie w pokrzywy, a że parzy i trochę boli to historyjka na dzielnię poszła z drzewem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 No już przestać się ze mnie nabijać może tam jutro będę to zrobię zdjęcie drzewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.