kosciczek Napisano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Dziś pokonałem Skandie Maraton w Chodzieży na dystansie MINI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Wczoraj 51 km w ulewnym deszczu , dziś składam rower koledze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 16 Kwietnia 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Odpoczywam po 55km na Skandii w Chodzieży. Wyczerpany jestem, ale i bardzo zadowolony. Trasa malownicza, trudna technicznie, przyjemna. Osiągnięty wynik uważam za przyzwoity i ani trochę nie żałuję, że dałem się namówić kumplowi na dystans medio zamiast mini. Szkoda tylko, że w tym roku nie było robienia zdjęć jak w zeszłym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gracek Napisano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 39,6km, bezwietrzna pogoda i średnia prędkość wzrosła o 3km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 16 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Dzisiaj 54 km i testowanie nowych opon i butów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Rower dla kumpla skończony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 taka sobie trasa miało być więcej ale wiatr na trasie trochę pokrzyżował plany albo prędkości pod wiejący wiater - wyjazd uważam za w pełni udany i planuję powrócić do doliny baryczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 33km zrobione, w tym kilka podjazdów na których naprawdę się nasapałem... Trzeba budować kondycje i jakieś "góry" odwiedzić w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swallow Napisano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Z Ukochanym porozbijaliśmy się rowerowo po nocnym & cudnie -wiosennym 3mieście, wyszło ok. 30km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sPiDy Napisano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 a ja dziś 10 ałors w pracy masakra jak na weekend. . . co najgorsze ludzi od groma nie mających co ze sobą zrobić - leni szwędających się jak zombiaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Dzisiaj 40,78 km . I obejrzałem relację z wyścigu Amstel Gold Race w Holandii . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 17 Kwietnia 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 a ja dziś 10 ałors w pracy masakra jak na weekend. . . co najgorsze ludzi od groma nie mających co ze sobą zrobić - leni szwędających się jak zombiaki Współczuję. Coraz więcej jest takich idiotów. To chyba jakiś nowy sport. W niedziele odpicować się jak najlepiej i lecieć do galerii żeby się pokazać i "przyjemnie" spędzić czas. Głupota ludzka nie zna granic. A ja dziś luźno 58km żeby się troszku rozjechać po maratonie. Wszystko boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Dzisiaj 95 km, Kocierz zdobyty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Dziś 103km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gracek Napisano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Współczuję. Coraz więcej jest takich idiotów. To chyba jakiś nowy sport. W niedziele odpicować się jak najlepiej i lecieć do galerii żeby się pokazać i "przyjemnie" spędzić czas. Głupota ludzka nie zna granic. Na rowerach też dużo ludzi jeździ. Zwykle jeżdżę na wale miedzeszyńskim i trasie łazienkowskiej i dużo ludzi można spotkać. Wczoraj rodzinka jechała 2 osoby dorosłe + 2 dzieci i jeszcze dziecko w przyczepce, dzisiaj też. W ciągu 1,5h z 40 osób widziałem. Dzisiaj 30km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus6 Napisano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Wpiłem dwie szkockie Byłbym zapomniał: oglądając Life Cycles. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 41km. Jak na niedziele to słabo. Jutro mycie napędu i wypale klocki bo piszczą jak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 założyłem nową korbę(slx), kasetę i łańcuch(deorki), zmieniłem koła i vałki na letnie( to wczoraj w sumie), dziś słabo, niecałe 20(efekt promocji kasztelana w Kauflandzie), ale pełen zadowolenia jestem, nowy napęd działa świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 miałem bardzo rowerowy dzień:-) wraz z kilkoma forumowiczami zaliczyłem pętlę po kampinosie...... w sumie 72 km w tym 40km po lesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 17 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 No ja lekki uphill ze az mi przełożeń brakowało ... a później z powrotem :icon_cool: i tak kilka razy i mam na dziś dosć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 30km wpadło, kilka podjazdów i zjazdów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 18 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Wczoraj pierwszy raz wystartowałem w maratonie - I etap ŚLR w Daleszycach, trasa FAN (37km). Mieliśmy wyruszyć o godzinie 11:20, jednak przez problemy z rejestracją (spowodowane uczestnictwem dwa razy większego grona zawodników, niż w poprzednich cyklach), start został przełożony na godzinę 13:05. Dwie godziny czekania w kolejce po numer startowy oraz czip (który był niewypałem - system liczący zawiódł) były naprawdę męczące. Do tego tuż przed startem nawalił mi licznik (nie mam pojęcia, co mogło być przyczyną usterki), więc musiałem radzić sobie bez niego. Trasa była bardzo fajna, z pięknymi widokami. Niewygodne było jedynie umiejscowienie bufetu, który znajdował się przy końcu długiej prostej po asfalcie, tuż przed zakrętem i podjazdem. Pozdrawiam pana jadącego na Kellys'ie, który w okolicach 15km, po zjeździe wbił się przednim kołem w rów i złamał ramę na łączeniu rury górnej z rurą podsiodłową. Mam nadzieję, że nic mu się nie stało. Po ukończeniu maratonu, na każdego uczestnika czekała porcja makaronu z sosem. Ciastek można było sobie pojeść do oporu. Ogólnie panowała bardzo miła atmosfera (pomijając pewnego dżentelmena, który uczestniczył w drobnej stłuczce samochodowej i o mało co nie pobił winnego). Wydaje mi się, że 132 miejsce w open i bodajże 17 miejsce w kategorii nie jest złym wynikiem. Zresztą to był mój pierwszy maraton i moim celem było jego ukończenie, a nie zajęcie jak najwyższego miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sPiDy Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 planowane 100 km z kolegą zobaczymy jak będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Umyłem tarcze odtłuszczaczem i wypaliłem przednie klocki. Po 20km. bb7 działają ciut lepiej niż było i nie piszczą (a to było celem). ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Wpadło 30km, pogoda była dziś świetna, oby tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.