Gromosmok Napisano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Oglądam na Eurosporcie relację z wyścigu Paryż-Roubaix. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swallow Napisano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 przyjemnie odświeżający i delikatnie kojący, leśno-miejski rowerowy wypad po szaleństwach sobotniej nocy / tylko po co ten wiatr ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 68km na ciężkim kacu ale warto było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sPiDy Napisano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 30 km wraz z narzeczoną jak na taki wiatr to włoszczowska jej nie podskoczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek93 Napisano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Ja również oglądałem relacje z wyścigu Paryż-Roubaix. Niektóre gleby nie wyglądały za ciekawie(było ich sporo), ale wszyscy wstawali o własnych siłach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Ja też oglądałam Paryż-Roubaix ale nie cały (ostatnie 2h). Faktycznie, gleby były nieciekawe Ale za to ciekawa była wymiana poglądów panów w grupie "pościgowej" (z Cancellarą) Ale żeby nie było, że się lenię to 30 km na bajku wpadło, z czego jakieś 10 w straszliwym wmordewindzie... ba, krokodyle już wylazły z błota, czujna bądź. Ohoho i widze, że nieźle dziabią. Ja dzisiaj oprócz oglądania i jeżdżenia jeszcze założyłam nowe oponki więc może nie przedziabią mi ich tak szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Wykonałam klasyczne OTB. ---- Letters from earth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sPiDy Napisano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Dziś tyram 12 h w sklepie rowerowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Wczoraj kulturalne 13km do pracy, dziś leśne 11km z powrotem po mega górkach oraz lekkim błocku. Kolano jakoś przeżyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek93 Napisano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Całe 17 kilosów w okropnym deszczu, no ale cóż robić jak od tygodnia niemiłosiernie wieje i pada deszcz. Czeba jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Kupiłem bikeBoard, i pogoda mnie osobiście nie zachęca do jazdy na rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 11 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 składanie kolejnego pędzidła, powoli już mam tego dość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 12 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Heh Morty coś chyba chory jestes skoro masz już dość Noo a ja dziś w zasadzie za wiele nie zrobiłem jeszcze ale troszkę posiedziałem na forumie, i skoro mam dziś wolne i słońce o dziwo puka w okienko ide to wykorzystać póki jeszcze nie leje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosciczek Napisano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Chciałem objechać trasę Skandii MINI, ale deszcz skutecznie zabił mi morale Zrobiłem tylko 25km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 12 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Haa a u mnie na desz sie poki o nie zanosi wiec ide smigać dalej. Poza tym udzielałem małego wsparcia technicznego przez gg kilku osobom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 12 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 U mnie prawie calutki dzień wieje i leje (także z nosa). Przynajmniej na forum mogę sobie posiedzieć, poczytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Było cieplutko, patrze na pogodę, przelotne opady koło 18:00, była godzina 14:00 no to siup na rower, kropiło bardzo delikatnie przez 6km, ale jechałem dalej, w lesie deszcz, wiec trzeba było wracać, 3km przed mieszkaniem przestało padac. Ale nie ze mną te numery wybrałem sie ponownie, 46km wpadło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 zamówiłem kierownicę:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 12 Kwietnia 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 W niedzielę z powodu awarii odpuściłem maraton w Murowanej Goślinie, ale za to zrobiliśmy sobie udaną wycieczkę. Cały dzień na rowerze, jak ruszyliśmy po 11, tak wróciliśmy przed 19 z dystansem 112 km Wczoraj pojechałem na krótki, ostry trening, podczas którego choinka wkręciła mi się w koło i zmieliła mocowanie czujnika licznika Jakieś rowerowe fatum mnie dopadło bo przez ostatnie dwa tygodnie miałem więcej usterek niż w ciągu ostatnich kilku lat Ale nie poddam się, ogarnę w końcu pędzidło i w sobotę na Skandii w Chodzieży zrobię demolkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sPiDy Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Wczoraj cały dzień deszcz i miałęm wolne od pracy dziś 12 godzin pracy a od rana świeci słońce - gdzie tu sprawiedliwość przyrody ? Odpowiedź jest prosta - przyroda jest belitosna hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 14 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Ostatnio mój sprzęt przeszedł odnowę bębenka i założyłem nowe gumy - WTB Wolverine 1.95. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Wczoraj 20,5km z pracy dziś 25km do pracy, delikatnie za ostro po tym lesie, czuję kolano. No nie mogłem się powstrzymać, głosy mi kazały. Ponadto kliknąłem kierownicę od wuja Toma oraz kupiłem nowy łańcuch - aktualny wydaje z siebie oznaki pozimowego zużycia. Wyregulowałem przerzutki, nasmarowałem co trzeba. Więcej grzechów nie pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swallow Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 OK 3city po 3city atakuje i się produkuje : a więc wieczorne 12 km mimo kataru skutecznie uniemożliwiającemu mi swobodne oddychanie / wokoł mnie dzieje sie teraz tyle ciekawych rzeczy a ja mam katar wrrrr / btw. zepsuła mi się lampka nie wiem jeszcze dokładnie co się jej stało bo prostu nagle umarła ..... muszę znaleźć czas i sposób by jakimś cudem przywrócić ją do dalszego jakże cudownego rowerowego życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 wczesnym rankiem 35km.......ale plan na jeszcze kilka dziś..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sPiDy Napisano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 dziś 10 km przed pracą i 12 h w pracy z rowerami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.