Gromosmok Napisano 1 Września 2011 Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Dzisiaj 37,80 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudy102 Napisano 1 Września 2011 Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Dzisiaj odkręciłem zapieczony wolnobieg. Dwa imadła przy tym połamałem. Trzymał mocno skurczybyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swallow Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Codziennie ok 16 km na więcej obecnie mnie nie stać bo doszła ostra jazda na siłowni No i ostatnio duży sukces : sama naprawiłam swój rowerek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelpb Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Dziś bez jazdy, za to zdjąłem oba komplety V-ek do przeczyszczenia, już rozebrane na części pierwsze. Niestety jeden klocek (tył) pęknięty . Dobrze, że jutro sklepy otwarte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Wczoraj i dziś łącznie 234 km. Kalwaria, Lanckorona i okolice zjeżdżone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Dzisiaj 40,87 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delur Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 21km i naprawiony napęd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c4r0 Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 25km i umyty łańcuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Wczoraj ok 50km. Dziś około 20km tylko. Noce zaczynają się robić chłodne.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djkraszinio Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 dzisiaj 30km, cały czas na 1-8 bo założyłem sobie nowe manetki ale nie kupiłem jeszcze kasety i łańcucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 3 Września 2011 Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Zalozylem naped i wkoncu koniec problemow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekw Napisano 3 Września 2011 Udostępnij Napisano 3 Września 2011 47 km w 1:50 trasa Kraków Bochnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 3 Września 2011 Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Dziś skromne 5 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 3 Września 2011 Udostępnij Napisano 3 Września 2011 41,2 km. Niby niewiele, ale z prawie 10 letnią córką z której to jestem dumny po prostu (dla niej to baaaardzo dużo). Dopiero pod koniec wycieczki musiałem ją nieco holować Ale padła jak dętka ...... Jutro próba powtórki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 4 Września 2011 Udostępnij Napisano 4 Września 2011 objeżdżam Podkarpacie - dla człowieczka z wrocławskich nizin to istny raj - podjazdy, podjazdy, podjazdy i parę zjazdów no i w mordę wiatr . Dziś za cel obrałem sobie schron kolejowy w Stępinie. Dystans może nie powala ale wpadło 85km trasa tam + fotek parę trasa bck mógłbym tu zamieszkać - tereny z potencjałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 4 Września 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Dziś z samego rana 30km po szosie na obrzeżach Łodzi Gdzie śmigasz? Jakieś dobre równe asfalty mnie interesują bo po dziurach nie zamierzam jeździć 30 kilometrów, czyszczenie, pielęgnacja a później już tylko wzdychanie achh i ochh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 4 Września 2011 Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Dzisiaj 33 kilosy. Myślałem że po wczorajszych 41 km córa odpuści - a tu ku mojemu zaskoczeniu dała radę i miała radochę!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 4 Września 2011 Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Dzisiaj 43,66 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 4 Września 2011 Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Dziś 96 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelpb Napisano 4 Września 2011 Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Rower rozebrany do gołej ramy ... totalnie wszystko umyte, wyczyszczone. Nowy smar w piastach i sterach, suport sprawdzony. Po kilka kropelek oleju w pancerze. Łańcuch wyszejkowany i naoliwiony, kaseta, korba też czyste. Amor wyczyszczony. Przerzutki wyregulowane, V-ki poprawione. Zasłużył na pieszczoty , jaki by nie był, dbam o to co mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordon91 Napisano 4 Września 2011 Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Ja ostatnio bez roweru,ale pracuję sprzedając je i przygotowując do jazdy Dzisiaj 8,5 godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 dziś znowu podkarpacki podjazdy 17km http://www.sports-tracker.com/#/workout/shelby/br6h2lmgb7seinii następnie turystycznie z moją Anną i jej koleżanką 45km http://www.sports-tracker.com/#/workout/shelby/30oob6ec5rjddf4k później wieczorkiem dorzuciłem kolejne 10km po ciemnym lesie, łącznie dzień zamykam z przebiegiem 72km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek93 Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Wymieniłem tylną linkę przerzutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Dziś 46 km w tym 20 km mega sprintem uciekając przed deszczem-nie dopadł mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Dzisiaj 26,27 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.