Gracek Napisano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 55km/2h45m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Dziś regeneracja po uphillu i skromne 5 km rozjazdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 104,19 km po górach Bystrzyckich i Orlickich, przejazd trasą bike maratonu z polanicy, zdobycie Velkiej Destny, no i oczywiście Zieleniec, torfowiska itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roweras Napisano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Korzystając z pięknej pogody zrobione relaksacyjne 51.1 km Na wodzie gazowanej,herbacie,śniadanku (2x jajka z majonezem ),obiadku(rosół) i ciastkach I z nadwyrężonymi mięśniami brzucha Jedyne wydarzenie to 2x łańcuch ojcu wypadł poza jedynkę,kiedy na nią przełączał(ma jeszcze metalowy przełącznik na ramie)i z tarczy z przodu(ma tam tylko jedną tarczę) Mi też zablokował się łańcuch,kiedy przełączałem na małą tarczkę z przodu,ale obróciłem pedałami do tyłu i przodu i jechałem dalej Ojciec podbije zęby na przedniej tarczy,a łańcuch wymieni na nowy.Ten ma już 10 lat i jest wyciągnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 W sobotę debiut w bikemaratonie w Bielawie.Myślę, że debiut udany, bo zająłem 7 miejsce w swojej kategorii i 124 w open(na około 500 osó.Może to przez numer z dwoma siódemkami.Dzisiaj rekreacyjne 83 km i wymiana kasety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 21 Sierpnia 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 ...a łańcuch wymieni na nowy.Ten ma już 10 lat i jest wyciągnięty Jak kupi łańcuch to niech od razu kupi resztę napędu, albo nie rusza tego wcale bo nowy łańcuch na pewno się nie przyjmie i będzie przeskakiwał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roweras Napisano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Kupi resztę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 34 km, pogoda super szkoda ze nie zdarze sie nia zbytnio nacieszyc;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roweras Napisano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 34 km, pogoda super szkoda ze nie zdarze sie nia zbytnio nacieszyc;p Phi, ja tam się nią nacieszyłem na maxa No ale zrobiłem od ciebie więcej kaem Jutro na moment przerwa w ładnej pogodzie.Upał i burze We wtorek znowu ładnie.Ale upał się utrzyma W środę znów burze z upałem.Akurat na odpust.Rzadko mamy pogodę na odpust A ja już planowałem kolejną wielką wyprawę właśnie w środę Koniec wakacji pożegna nas upałami i burzami.Ale jak będzie szkoła,to na pewno będzie pogoda.Na bank Oczywiście nie dam się mani nauki i zrobimy wycieczkę na pożegnanie sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdlosz Napisano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Przy wcześniejszych zapisach 60 zł i tyle byłbym w stanie przeboleć. 50zł i 70zł gwoli ścisłości. Własnie dzisiaj zaliczyłem ten maraton. Kompletnie nieudany wyjazd choć trasa nawet nawet jak na zachodniopomorskie warunki. Tym samym 39km wpadlo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 zrobimy wycieczkę na pożegnanie sezonu Jakie pożegnanie?, sezon jak dla mnie kończy się w grudniu a zaczyna w lutym , sezon startowy kończy się w październiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 22 Sierpnia 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 50zł i 70zł gwoli ścisłości. Własnie dzisiaj zaliczyłem ten maraton. Kompletnie nieudany wyjazd choć trasa nawet nawet jak na zachodniopomorskie warunki. Tym samym 39km wpadlo. Ehhh to super, że w regulaminie napisali inaczej. A dlaczego wyjazd nieudany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delur Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Zalepiłem dętkę, o 7 rano! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdlosz Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Ehhh to super, że w regulaminie napisali inaczej. A dlaczego wyjazd nieudany? Może tam podliczyli kaucje za chipy do opłat, bo rzeczywiście 20zł wynosiła. Na gryfie warto sprawdzać ceny na stronach klubów które organizują daną edycję. Nie wiem jak oni to uzgadniają, ale to chyba nie pierwszy raz taka rozbieżność. A nieudany ponieważ już chwilę przed startem walczyliśmy z ojcem o sprawność jego roweru(konkretnie tylnej piasty). Ostatecznie przejechał 700m. Ja z powodów żołądkowych przez pierwsze 15km praktycznie nie mogłem jechać. Tak naprawdę dopiero po połowie trasy mogłem jechać normalnie, a to już było sporo za późno żeby nadrobić to co straciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Dziś 51 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roweras Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Jakie pożegnanie?, sezon jak dla mnie kończy się w grudniu a zaczyna w lutym , sezon startowy kończy się w październiku. Bzdury,sezon na rower zaczyna się 21 marca,a kończy się 21 września No chyba,że po sezonie jeździsz składakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Dla każdego sezon trwa inny okres, a dla niektórych w ogóle się nie kończy, więc nie wmawiaj innym, że piszą bzdury i że sezon trwa 7 miesięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Dzisiaj rowerowe zakupy w Lidlu i 39,02 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greegoory Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Ja podobnie jak kolega gromosmok, jednak do tego pierwsze buty SPD, zamontowanie bloczków i tak dalej i 68,19 KM dystansu. W SDP w końcu przekroczyłem granice Vmax 50 km/h ; D Na liczniku max 50.7 km/h ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Zakupilem pare dodatkow do roweru no i odziez na chlodniejsze dni (a raczej zlapanie przez deszcz w trasie). Tak to rower przytyl poprzez swiatelka, nowe chwyty i rogi, jednak waga to nie mojw wyznacznik,a radosc i komfort podrozowania:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksawcio97 Napisano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Wybieram się na Rezerwat Łężczok w Raciborzu. Mam na to przeznaczone ok. 50 km. I kupiłem wczoraj siodełko, oświetlenie i pompkę z Lidla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delur Napisano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 15km po lesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 42km i kupno bluzy rowerowej z Lidl`a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roweras Napisano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Pojechałem nim do spowiedzi I zauważyłem rower o nazwie CYCO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksawcio97 Napisano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Jechałem do sklepu zrobić zapasy na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.