Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 12

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Korzystając z pięknej pogody zrobione relaksacyjne 51.1 km :) Na wodzie gazowanej,herbacie,śniadanku (2x jajka z majonezem :)),obiadku(rosół:)) i ciastkach :) I z nadwyrężonymi mięśniami brzucha ;) Jedyne wydarzenie to 2x łańcuch ojcu wypadł poza jedynkę,kiedy na nią przełączał(ma jeszcze metalowy przełącznik na ramie)i z tarczy z przodu(ma tam tylko jedną tarczę) :) Mi też zablokował się łańcuch,kiedy przełączałem na małą tarczkę z przodu,ale obróciłem pedałami do tyłu i przodu i jechałem dalej :) Ojciec podbije zęby na przedniej tarczy,a łańcuch wymieni na nowy.Ten ma już 10 lat i jest wyciągnięty :)

• Mod Team

...a łańcuch wymieni na nowy.Ten ma już 10 lat i jest wyciągnięty :)

Jak kupi łańcuch to niech od razu kupi resztę napędu, albo nie rusza tego wcale bo nowy łańcuch na pewno się nie przyjmie i będzie przeskakiwał.

34 km, pogoda super szkoda ze nie zdarze sie nia zbytnio nacieszyc;p

Phi, ja tam się nią nacieszyłem na maxa :P No ale zrobiłem od ciebie więcej kaem :thumbsup: Jutro na moment przerwa w ładnej pogodzie.Upał i burze :wallbash: We wtorek znowu ładnie.Ale upał się utrzyma :yucky: W środę znów burze z upałem.Akurat na odpust.Rzadko mamy pogodę na odpust :angry2::wallbash::starwars: A ja już planowałem kolejną wielką wyprawę właśnie w środę :confused: Koniec wakacji pożegna nas upałami i burzami.Ale jak będzie szkoła,to na pewno będzie pogoda.Na bank :wallbash: Oczywiście nie dam się mani nauki i zrobimy wycieczkę na pożegnanie sezonu :P

Przy wcześniejszych zapisach 60 zł i tyle byłbym w stanie przeboleć.

50zł i 70zł gwoli ścisłości. :P

Własnie dzisiaj zaliczyłem ten maraton. Kompletnie nieudany wyjazd choć trasa nawet nawet jak na zachodniopomorskie warunki. Tym samym 39km wpadlo.

• Mod Team

50zł i 70zł gwoli ścisłości. :P

Własnie dzisiaj zaliczyłem ten maraton. Kompletnie nieudany wyjazd choć trasa nawet nawet jak na zachodniopomorskie warunki. Tym samym 39km wpadlo.

Ehhh to super, że w regulaminie napisali inaczej. A dlaczego wyjazd nieudany?

Ehhh to super, że w regulaminie napisali inaczej. A dlaczego wyjazd nieudany?

Może tam podliczyli kaucje za chipy do opłat, bo rzeczywiście 20zł wynosiła. Na gryfie warto sprawdzać ceny na stronach klubów które organizują daną edycję. Nie wiem jak oni to uzgadniają, ale to chyba nie pierwszy raz taka rozbieżność.

A nieudany ponieważ już chwilę przed startem walczyliśmy z ojcem o sprawność jego roweru(konkretnie tylnej piasty). Ostatecznie przejechał 700m. Ja z powodów żołądkowych przez pierwsze 15km praktycznie nie mogłem jechać. Tak naprawdę dopiero po połowie trasy mogłem jechać normalnie, a to już było sporo za późno żeby nadrobić to co straciłem.

Jakie pożegnanie?, sezon jak dla mnie kończy się w grudniu a zaczyna w lutym :icon_wink: , sezon startowy kończy się w październiku.

Bzdury,sezon na rower zaczyna się 21 marca,a kończy się 21 września :P No chyba,że po sezonie jeździsz składakiem :icon_lol:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...