drezyna Napisano 4 Kwietnia 2011 Napisano 4 Kwietnia 2011 Z wczoraj: w Lasku Kabackim nadal jest się gdzie ubłocić ba, krokodyle już wylazły z błota, czujna bądź.
YgreK Napisano 4 Kwietnia 2011 Napisano 4 Kwietnia 2011 Mimo deszczu załatwianie spraw w mieście - na rowerze. Uzbierało się jakieś 10km. Do tego kupiłem kask
lukaszs Napisano 4 Kwietnia 2011 Napisano 4 Kwietnia 2011 a ja miałem przygodę z rowerem - w nocy podczas snu..........:-) około 2:00 w nocy zaczęło mi schodzić powietrze z koła.....tak jakby ktoś wbił w oponę gwóźdź a rower stoi metr od mojej głowy - hałas był taki że zerwałem się na równe nogi:-)
sPiDy Napisano 4 Kwietnia 2011 Napisano 4 Kwietnia 2011 a ja miałem przygodę z rowerem - w nocy podczas snu..........:-) około 2:00 w nocy zaczęło mi schodzić powietrze z koła.....tak jakby ktoś wbił w oponę gwóźdź a rower stoi metr od mojej głowy - hałas był taki że zerwałem się na równe nogi:-) wszystko jasne - myślę że to było opętanie roweru, demon wszedł w niego i nim zawładną tak mocno że opony nie wytrzymały ...
lukaszs Napisano 4 Kwietnia 2011 Napisano 4 Kwietnia 2011 rozważam i taki scenariusz.........:-) zaprawdę powiadam wam strzeżcie się opętanych rowerów!!!!
sPiDy Napisano 5 Kwietnia 2011 Napisano 5 Kwietnia 2011 dziś praca 12 h w sklepie rowerowym a po 21.40 jazda tak z 15 km traski z narzeczoną przed snem lub wiecie czym
Grand231 Napisano 5 Kwietnia 2011 Napisano 5 Kwietnia 2011 Wczoraj montaż nowego kokpitu, dziś 30 km na rowerze.
afly Napisano 5 Kwietnia 2011 Napisano 5 Kwietnia 2011 Złożony nowy rowerek, wbite tylko 13km, cos tarcza brzeczy, ale nie mogę zlokalizować która to. W stosunku do poprzednika różnica jest i to duża
Czyzby Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 Modlitwy do Rowerowego Boga zostały wysłuchane. Wczoraj bardzo delikatne (z uwagi na nadal dające o sobie znać świeżo "uzdrowione" kolano) 19km po mieście, słoneczko przygrzewało przyjemnie. Dziś poranny powrót z pracy, trochę mniej delikatnie bo mocno po pedałach ale kliknęło tylko 20km. Zabawa z ustawianiem siodła trwa a d... oraz kości kulszowe bolą (dotychczas jeździłem na siodłach dość grubo upakowanymi gąbką zatem siedzenie nieprzyzywczajone). No ale zobaczymy, może jeszcze zmięknie, haha. Poza tym jeżdżę bez "pampersa", postaram się więc jak najszybciej wypróbować zachowanie siodła wraz z pieluchą.
sPiDy Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 8 h w sklepie rowerowym wieczorem na rower z 20 km
Grand231 Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 Dziś 30 km na rowerku, do tego siłka na nogi.
sPiDy Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 co do nóg ostatnio na maszynce w magicgym 150 kg na nogi wziąłem więcej na skali niestety nie było
kosciczek Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 ja zaliczyłem dośc bliskie spotkanie z dzikiem, całe szczęście on się bardziej wystraszył i uciekł
Swallow Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 Dzik jest dziki, dzik jest zły...... tak jakoś mi się skojarzyło Jeden dzik zupełnie na mnie nie działa. Za to spore stadko z pobliskich lasów, które cyklicznie rano lub póżnym wieczorem grasuje w pobliżu mojego domu zdecydowanie wolę omijać / sorry za off-top . U mnie dzisiaj bez spektakularnych sensacji. Do pracy i z powrotem / przez okropny wiatr i straszny deszcz / a potem mój Mieszczuch został przechwycony i wypożyczony do sesji zdjęciowej. Tak więc lepiej żeby "R B". wysłuchał moich modlitw o brak poprawy pogody bo pozostaję chwilowo odcięta od 2 kółek.
pilon Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 sprzątając w korytarzu uderzyłem się o pedał i zdarłem skórę z łydki :/
Czyzby Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 Rozkułem łańcuch, zrobiłem shake'a, wysuszyłem, nasmarowałem, założyłem spinkę ConneX Wippermanna.
Swallow Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 testowanie nowego trenażera rolkowego znajomego ....... siniak na siniaku po prostu dawno nie miałam takiego ubawu
YgreK Napisano 8 Kwietnia 2011 Napisano 8 Kwietnia 2011 Mimo olbrzymiego wiatru pojechałem pojeździć w terenie. 43,75 km Średnia 27,1 km/h - mój rekord średniej w terenie.
sPiDy Napisano 9 Kwietnia 2011 Napisano 9 Kwietnia 2011 kupiłem kolejny rower Giant revel 1 disc dla kobietki w prawdzie męska rama ale taką chciała cena 2099
Grand231 Napisano 9 Kwietnia 2011 Napisano 9 Kwietnia 2011 Wczoraj mimo dużego wiatru przejechane 54 km.
netta1987 Napisano 9 Kwietnia 2011 Napisano 9 Kwietnia 2011 dogoliłem nogi, wyczyściłem rower, przelałem hamulce nowym dotem, zmieniłem łańcuch, przerobiłem licznik z lidla tak by był na mostku, zmieniłem opony, spakowałem narzędzia i rower do samochodu bo jutro zawody xc
Mod Team mrmorty Napisano 9 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 9 Kwietnia 2011 Złożyłem czwarty w tym tygodniu rower na zamówienie. Jeszcze tylko rower dla brata i zacznę wozić swój do serwisu bo mam po dziurki w nosie grzebania... Dogoliłem nogi - bleeeee, Tomek o to Cię nie posądzałem...
Mod Team Odi Napisano 9 Kwietnia 2011 Autor Mod Team Napisano 9 Kwietnia 2011 Wymieniłem klocki, zalałem świeży płyn, odpowietrzyłem, zrobiłem 29km, przekonałem się, że klocki organiczne są do d... i kompletnie nie nadają się do lekkich tarczy typu Accent Blade, wróciłem do domu, założyłem metaliczne klocki i jest git, hamulec żyleta
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.