Gromosmok Napisano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Dzisiaj 52,20 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek93 Napisano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Skromne 35 kaemów i kupiłem bikeboard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roweras Napisano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Wczoraj skromniutkie 54.7 km I znalazłem 2 prawdziwki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mxdanish Napisano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 dziś 61km ale słaby dzień ledwo się dowlokłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Kupiłem klocki swisstopa do swoich soczystych 7, Narzeczonej klocki clarks'a oraz tarcze 'dartmura' do moich starych slxo-deorek. Jutro docierka w czeskich Izerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Dziś brałem udział w TourdePologne dla amatorów oraz oglądałem na żywo finisz w Bukowinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Dzisiaj tylko Magazyn Rowerowy i Bikeboard kupiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 6 Sierpnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Grand231 i jak ci poszło w tym amatorskim TdP? Mógłbyś bardziej opisać tą imprezę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MirekH81 Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Ja już z wyprzedzeniem...Wybieram się na oglądanie TDP w Krakowie, na pewno będzie ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Imprezę oceniam pozytywnie, całą trasę jechałem na maksa ale wiadomo że rower do XC, Maratonów górskich czyli właśnie mój El Nino na którym startowałem z oponkami Maxxis Detonator 1.25 to nie to samo co szosówka. Całe 60 km jechałem na maksimum, jednak prędkości średnie miałem o 5 do 10 km/h słabsze od ludzi na szosówkach(moja AVG 25.5km/h), moja prędkość max to 80km/h, ludzi na szosówkach nawet do 20 km/h więcej. Jakby nie patrzeć jednak koła 28 cali i blat z przodu 52 a nie 44 i waga szosówki średnio 2 kg mniejsza od MTB robią zasadniczą różnice. W swojej kategorii M2 byłem 81-startujących było >1000 osób. Co do samej imprezy ogólnie klimat całego Touru to niesamowita sprawa, jednak co rzucało mi się w oczy to chaos informacyjny, nikt nie wiedział gdzie jest bufet po mecie, nie było czytelnego oznaczenia mety, ogólnie spore zamieszanie. Startujący między sobą dopytywali się o wszystko. Jednak poczuć klimat tak wielkiej imprezy i jeszcze dodatkowo w pewnym sensie uczestniczyć w niej(jechaliśmy tą samą trasą co zawodowcy, tyle że oni pokonywali ją 3 krotnie)jest niezapomnianym wrażeniem. Imprezę oceniam pozytywnie w przyszłym roku może wystartuje już na szosie-wtedy będzie prawdziwe ściganie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 zaliczyłem singla z Narzeczoną. Docieraliśmy hamulce - było deszczowo, błotnie i trwał mały remoncik na trasie http://www.sports-tracker.com/#/workout/shelby/fp390i1lvi6n9ik3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swallow Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 @Grand - oklaski Pomiedzy codziennymi zajęciami udało mi się oglądnąć fragmenty Tour de Pologne oraz zrobiłam mały tour po orzeźwiającym 3miejskim lesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Dzisiaj Tour de Pologne w Krakowie na żywo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Dziś regeneracja po wyścigu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sapek67 Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 przesmarowałem napęd,błoto na rowerze ma ze 2 lata i pewnie tak pozostanie za to prawie 3 godz xc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 błoto na rowerze ma ze 2 lata Oj nie ładnie! tak zaniedbywać rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swallow Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 błoto na rowerze ma ze 2 lata i pewnie tak pozostanie o ja ! :D a myślałam ,że tylko ja jestem tak leniwa .....zdecydowanie mnie przebiłeś ! moje dzisiejsze ambitne plany rowerowe jak na razie umarły bo leje może wieczorem ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Dziś 104 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Wczoraj 24km do tego 3h godziny grania w siatke, wiec wrocilem wypompowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mot4ba Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 dziś 42km + uszkodzenie Tory TK klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 dziś mała rundka 13km lasy pięknie po zalewane.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Dziś legalnie wjechałem na Śnieżkę , poprzedni raz - w zeszłą sobotę musieliśmy złamać pewne przepisy , ale też bez problemów wjechaliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekw Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Kraków-Częstochowa 150km 7h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Dziś 69 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 75 : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.