Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 12

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

Dotyczy dnia wczorajszego...

Zacząłem się bawić w cięższe enduro, jeden szlif i jedno cmoknięcie drzewa;

Kilka razy pulsometr przeraźliwie zapiszczał - przekraczałem 100% HR Max, prędkości niemierzalne, ogień z pupy i śmierć w oczach :icon_lol:

• Mod Team

Teściowa wyjechała na 3 tygodnie do szwagra, a ja w tym czasie zobowiązałem się pilnować tej chatki na kurzej łapce i podlewać te drapieżne roślinki w środku. Z obowiązku się wywiązywałem sumiennie, ale dostałem zlecenie na złożenie czterech pędzideł i od trzech dni tam nie byłem.

Dostałem cynk od szwagra że są już na przedmieściach, ale zajadą jeszcze na stację i do sklepiku po drodze.

Z racji tego miałem prawie 10 km sprint na 16 calowym rowerze(ja mierzę sobie 191 cm) - pierwszym z brzegu który był gotów do jazdy.

Średnia wyszła 37 km/h - bo trzeba było tak podlać by wyglądało to na wczorajsze podlewanie :icon_mrgreen:, a w drugą stronę to już polami i opłotkami by nie zostać zauważonym :icon_wink:

Dziś a w sumie to wczoraj icon_mrgreen.gif było nawet zabawnie, bo w 3city stado niedzielnych rowerzystów wyległo z domostw swych, utrudniając tym niemiłosiernie jazdę ale i tak było OK. Wieczorny powrót nad morzem był już o wiele, wiele przyjemniejszy / jutro rower ląduje w serwisie = centrowanie koła.

Po pierwsze - kolejny "wielki" powrót do kręcenia. :teehee: Lejący za oknem deszcz trochę ograniczył moje zapędy wyłącznie do (poserwisowej) jazdy kontrolnej. Po drugie - by jednak się nie nudzić, kończę gmeranie w Maszynie (aktualnie zabawa z ustawieniem nowego siodła). :)

P.S. - A także modlę się do Rowerowego Boga o delikatną poprawę pogody. :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...