borowka Napisano 27 Marca 2011 Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 ja dziś 35km ale zrobiłem sobie 2 podjazdy pod Reja i jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 27 Marca 2011 Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Dzisiaj tylko 21,94 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 28 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Dotyczy dnia wczorajszego... Zacząłem się bawić w cięższe enduro, jeden szlif i jedno cmoknięcie drzewa; Kilka razy pulsometr przeraźliwie zapiszczał - przekraczałem 100% HR Max, prędkości niemierzalne, ogień z pupy i śmierć w oczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 28 Marca 2011 Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 42 km i łatanie gumy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 28 Marca 2011 Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Dziś 40km brak czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 28 Marca 2011 Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 najpierw skończyłem składać kumplowi szosę - jazda próbne kilka kilometrów 30km na góralu - trochę zmarznięty ale szczęśliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 28 Marca 2011 Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Wycentrowałem i prze serwisowałem piasty w kołach kolegi, do tego 42 km jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honor Napisano 30 Marca 2011 Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Zamontowałem koszyk na bidon, uchwyt pompki i pompkę. Zainstalowałem też licznik kadencji w wersji budżetowej, czyli stara sigma liczy mi oddzielnie kadencję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 30 Marca 2011 Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 dziś lekka przejażdżka 26km.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swallow Napisano 30 Marca 2011 Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Wieczorne, relaksacyjne ok.10km po lekko - śliskim mieście + słodki sen na jawie o siodle brooks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek93 Napisano 31 Marca 2011 Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Wyczyściłem i podregulowałem napędzik, a tak poza tym to doszedłem do wniosku, że mój RS Dart 2 ma badziewne uszczelki przeciw kurzowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 1 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Teściowa wyjechała na 3 tygodnie do szwagra, a ja w tym czasie zobowiązałem się pilnować tej chatki na kurzej łapce i podlewać te drapieżne roślinki w środku. Z obowiązku się wywiązywałem sumiennie, ale dostałem zlecenie na złożenie czterech pędzideł i od trzech dni tam nie byłem. Dostałem cynk od szwagra że są już na przedmieściach, ale zajadą jeszcze na stację i do sklepiku po drodze. Z racji tego miałem prawie 10 km sprint na 16 calowym rowerze(ja mierzę sobie 191 cm) - pierwszym z brzegu który był gotów do jazdy. Średnia wyszła 37 km/h - bo trzeba było tak podlać by wyglądało to na wczorajsze podlewanie , a w drugą stronę to już polami i opłotkami by nie zostać zauważonym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sPiDy Napisano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 zdobyłem darmowe diodowe oświetlenie do roweru i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 jeszcze nic ale plan jest ambitny...... zaraz ruszam........w planach 50-60km.........po mazowieckich lasach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Właśnie wróciliśmy z Kobitką z Singletreka pod Smrkiem i okolic. Frajdy nie da się opisać słowami, trzeba to przejechać. Warunki były idealne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 plan się do końca nie powiódł - tylko 40km ale za to dociąłem sterówkę........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Wczoraj wycentrowane kółko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sPiDy Napisano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 wczoraj po 22 -giej 11 km po białymstoku///// i po 12 godzinach pracy w sklepie rowerowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bell Napisano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 wczoraj tylko 30 km :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebaw11 Napisano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Dzisiaj ok 18km. z koleżanką która dopiero zaczyna jazdę i z kondycją ma cięzko. WIęc jazda w wolnym tempie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gracek Napisano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 1 kwiecień 16,7km/1h 31min 2 kwiecień 21,47km/1h 34min 3 kwiecień 23,74km/1h 37min 3 pierwsze wyprawy w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Dziś 48,55km. Prawie wszystko w terenie. Dziewicza Góra zdobyta, "killer" zaliczony s= 48,55km Vmax= 45,5km/h Vśr= 22km/h t= 2:12h Średni puls: 164 Jak na drugą jazdę po miesięcznej przerwie (kontuzja) to jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Dziś 137km w tym 65km w terenie po Jurze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swallow Napisano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Dziś a w sumie to wczoraj było nawet zabawnie, bo w 3city stado niedzielnych rowerzystów wyległo z domostw swych, utrudniając tym niemiłosiernie jazdę ale i tak było OK. Wieczorny powrót nad morzem był już o wiele, wiele przyjemniejszy / jutro rower ląduje w serwisie = centrowanie koła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Po pierwsze - kolejny "wielki" powrót do kręcenia. Lejący za oknem deszcz trochę ograniczył moje zapędy wyłącznie do (poserwisowej) jazdy kontrolnej. Po drugie - by jednak się nie nudzić, kończę gmeranie w Maszynie (aktualnie zabawa z ustawieniem nowego siodła). P.S. - A także modlę się do Rowerowego Boga o delikatną poprawę pogody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.