Gromosmok Napisano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Dzisiaj 56,48 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krazen Napisano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Przeszukałem dokładnie całą giełdę w Słomczynie w poszukiwaniu potrzebnych pierdółek do roweru, niestety rezultatów brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Dziś 133km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi84 Napisano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Nareszcie trochę wiecej czasu na rower - 75 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zahas Napisano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Dzisiaj roweru nawet nie było w planie ale przez męską ambicję skończyło się na ostrym ściganiu. Właściwie z braku innego zajęcia postanowiłem zrobić sobie przejażdżkę do sklepu "po bułki". Kupiłem jakiś napój i jadąc powolutku spokojnie sobie go popijałem. Nie ujechałem daleko a tu wyprzedza mnie jakiś rowerzysta z żoną. Facet wyglądał profesjonalnie i prawdopodobnie chciał zachęcić żonę do częstszej jazdy - słyszałem jak dawał jej co chwila jakieś rady."No przecież nie dam się tak wyprzedzić!" - myślę sobie, wypijam duszkiem napój i wyprzedzam go. W odpowiedzi słyszę tylko jak kliknięcie przerzutki i facet jest przede mną. No to ja mocniej depnąłem po pedałach i wyprzedzam go - odjechałem mu na kilkanaście metrów, przeciągam się i ostentacyjne ziewam. To podziałało na niego jak czerwona płachta na byka - mam go już na plecach szykującego się do wyprzedzania. Dla niego przestaje się już liczyć żona, która zostaje daleko w tyle (jeśli przypadkiem Pani to przeczyta to serdecznie przepraszam za sprowokowanie męża i samotną kontynuację dalszej części wycieczki) a obaj skupiamy się na niewypowiedzianym wyzwaniu. Cały czas prowadzę, ale przewagę wyrobioną na każdym podjeździe tracę zaraz na następnej płaskiej. A najzabawniejsze jest to, że gdyby ktoś nas (zasapanych, czerwonych z wysiłku) zapytał o co chodzi to usłyszałby coś w rodzaju: "A, taka tam przejażdżka." "Podziwiamy widoki" czy coś w tym rodzaju. Całe szczęście, że po 20 km nasze drogi się rozdzieliły - prawdopodobnie jednak musiałbym uznać wyższość rywala. Do domu wracałem uważając na to żeby język nie wkręcił mi się w szprychy. Następnym razem jednak w spokoju dokończę napój (ta, chciałbym w to wierzyć ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 ja dziś całkiem rowerowo spędziłem dzień.....poczyściłem i 47km wykręciłem to dużo wziąwszy pod uwagę brak czasu - ale od czego ma się urlopy:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 A ja dziś skromne 5 km ehh ta sesja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Wczoraj poszedłem do rowerowego po kierownice i mostek Boplighta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 30km dzien jak codzien, na razie brak czasu i sily na dluzsze trasy,no i towarzystwo by sie przydalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Standardowo 27km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swallow Napisano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Standardowo z pracy i do pracy a późnym wieczorem w planach rowerowy wyskok na plażę obserwować zaćmienie księżyca oby było ładnie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 No i również dziś 27 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nanek3 Napisano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Przemalowałem amora na kolor ramy, oraz podciąłem jedną sprężynę żeby z początku był bardziej miękki i myślę że jakoś na nim dotrzymam do końca wakacji. ... późnym wieczorem w planach rowerowy wyskok na plażę obserwować zaćmienie księżyca oby było ładnie ! Myślałem nad tym samym, ale mam godzinę drogi w jedną stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 chyba jechałem za Mieciem, szkoda że odbił w prawo przy magnolii, no chyba że to nie Mietek Choć rama się zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Comedian Napisano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 A dzień miałem przez większą część fajny. Zrobiłem 51 km, ale potem złapałem gumę, a na dodatek kierowca wywalił mnie z autobusu, bo jak to stwierdził ''Rower jest od jeżdżenia, a nie od wożenia w autobusie''... Ludzie czasami potrafią być chu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosciczek Napisano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Testowałem opony IRC Smoothie i skromne 37km. Muszę powiedzieć że opony toczą się naprawdę pięknie, ale ból pleców zmusił mnie do zakończenia jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 30km, jeszcze jutro i rowerek idzie do czyszczenia,konserwacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 25 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nanek3 Napisano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Zamontowałem nowy mostek i podjąłem decyzję o powrocie na gripy, zamiast rapidire'ów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swallow Napisano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Przedwczoraj spora część nocy przerowerkowana w poszukiwaniu księżyca było naprawdę zabawnie bo zmieniliśmy plany na wyprawę do lasu, co było złym pomysłem i musieliśmy wracać z powrotem na plażę. Ale końcem końców po wielu perturbacjach udało sie nam podziwiać zaćmienie Dzisiaj wieczorkiem jak nie bedzie padać, rekreacyjno-towarzyskie kręcenie po 3m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hruppo Napisano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Dziś kupiłem z Allegro RS RECON i okazało się że rura sterowa za któtka o 1 cm ... wkur... na maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Pierwsze 500km wybiło, dla niektorych zaden to wyczyn, ale jestem zadowolony, ze nowy sprzet tak mi sie spodobal i kolarstwo wciaga mnie coraz glebiej:). Jestem w trakcie pisania testu mojego roweru, a taki dystans juz pozwala na pewne wnioski. Na to "swieto" akurat nasmarowalem lancuch i amor oraz wyczyscilem rower, lacznie z kolami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Dziś trochę pośmigałem po Beskidzie śląskim, ogólnie wpadło 36 km w górzystym terenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 17 Czerwca 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Wczoraj 46km, dziś 42, a w ogóle to nogi mnie nadal bolą po wtorkowej piłce. Poza tym kolana nadal są potłuczone po tymże meczu. Piłka to fajny sport, ale strasznie męczący i kontuzyjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 17 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Nic, ale napaliłem się na kupno jakiejś części do roweru... a tam pustki na koncie i pajęczyna dawno już jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.