Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 12

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Powrót do tu i teraz....... po idealnym weekendzie : piknikowo/ plażowo/ rowerkowym. :) Teraz tylko trzeba wytrząchnąć z niego tony helskiego piachu. Bóg rowerowy & prywatny anioł stróż miał na szczęście moją kontuzję w swojej opiece. Wszystko jest OK.

btw

w 3polis też dziś jest burzowo ( tzn grzmi) & upalnie, wręcz tropikalnie a w dzień bardzo słonecznie :) Pożyczcie nam troszkę deszczu ;)

Zaliczyłem glebę - jadę sobie po dotąd mi nieznanej ścieżce, patrzę - wzniesienie. No to trzeba je pokonać, wjeżdżam a tutaj się okazuje, że to wzniesienie to w rzeczywistości rów na 0,5 głębokości, którym płynie sobie strumyk. Koło do niego wpadło i piękny OTB zaliczony...

Na szczęście żadna dupcia nie patrzyła :icon_mrgreen:

21km ze średnią 26.

Na odcinku prostej drogi przyspieszyłem do 40km/h i utrzymywałem prędkość przez jakiś czas, gdy w pewnym momencie zaczęła wyprzedać mnie kobieta na skuterku. Lekko sie uśmiechnęła, ponieważ jechała kilka km więcej ode mnie i przypominało to wyprzedzanie dwóch TIRów na autostradzie. Ledwo, ledwo. Później siedziałem jej na ogonie przez kilkaset metrów, licznik wskazywał 46km/h.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...