Grand231 Napisano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 U mnie leje już 5 dzień z rzędu i to leje mega!, rano słonko po 12 leje i tak dzień za dniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi84 Napisano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Nie zazdroszczę choć u mnie ma niby przez najbliższe dni być podobnie ... burze itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszMTB Napisano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Odwróciłem mostek, a co za tym idzie obniżyłem i jest mega wygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swallow Napisano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Powrót do tu i teraz....... po idealnym weekendzie : piknikowo/ plażowo/ rowerkowym. Teraz tylko trzeba wytrząchnąć z niego tony helskiego piachu. Bóg rowerowy & prywatny anioł stróż miał na szczęście moją kontuzję w swojej opiece. Wszystko jest OK. btw w 3polis też dziś jest burzowo ( tzn grzmi) & upalnie, wręcz tropikalnie a w dzień bardzo słonecznie Pożyczcie nam troszkę deszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Dzisiaj 25,40 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swallow Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Dzisiaj wreszcie nadzieja na deszcz .......skromne i delikatne rowerowanie dopiero w planie, gdzieś tak zapewne pod wieczór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Dzisiaj 87,30 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi84 Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Dziś rozebrałem, wyczyściłem, wymieniłem olej w amortyzatorze DART 3 - chodzi pięknie teraz ... no i oczywiście trasa testowa po lesie (kamienie i korzenie) w sumie jakieś 20 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kugu Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Dziś troszeszke hopek i zjadów ale duchota straszna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Dziś 27km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 13km rowerem i 13km z buta, kapeć w tylnim kole, dziura w tym samym miejscu co wcześniej, wygląda na to że szprycha/szprychy mi dziurawią dętke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swallow Napisano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 w sumie : rześkie 16 km no i kropi deszcz i burza straszy, wreszcie można oddychać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Założę się, że deszcz spadnie zaraz po moim wyjściu z pracy... (czyli za 15-30 minut) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Dziś 23 deszczowe km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi84 Napisano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Dziś chłodne i wietrzne 32 km - Pogoria IV itd. - jakoś strasznie pusto, widziałem 2 kolarzy i 1 gościa na składaku ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nanek3 Napisano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Zamontowałem nowe gripy w systemie lock-on i wreszcie mam pewny chwyt. Przemalowałem kapsel sterów i przednią część mostka na kolor ramy, oraz kuruję się na jutrzejszą jazdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Comedian Napisano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Zaliczyłem glebę - jadę sobie po dotąd mi nieznanej ścieżce, patrzę - wzniesienie. No to trzeba je pokonać, wjeżdżam a tutaj się okazuje, że to wzniesienie to w rzeczywistości rów na 0,5 głębokości, którym płynie sobie strumyk. Koło do niego wpadło i piękny OTB zaliczony... Na szczęście żadna dupcia nie patrzyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 27km w wietrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 24 km pierwszy raz od tygodnia bez deszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 21km ze średnią 26. Na odcinku prostej drogi przyspieszyłem do 40km/h i utrzymywałem prędkość przez jakiś czas, gdy w pewnym momencie zaczęła wyprzedać mnie kobieta na skuterku. Lekko sie uśmiechnęła, ponieważ jechała kilka km więcej ode mnie i przypominało to wyprzedzanie dwóch TIRów na autostradzie. Ledwo, ledwo. Później siedziałem jej na ogonie przez kilkaset metrów, licznik wskazywał 46km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Zamówienie nowego tylnego koła + łatanie dętki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 11 Czerwca 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Praca i inne zajęcia spowodowały cztery dni bez roweru. Z tego powodu dziś postanowiłem zrobić bardzo mocny trening bo nogi w końcu wypoczęte. No i wykręciłem 62km z avg 29,15km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tnt4life Napisano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Dziś zrobiłem 2 treningi i wyszło 100km z średnią 20km/h w terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosciczek Napisano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Właśnie się zbieram, aby iśc kibicować i robić fotki na THULE XC w Chodzieży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Ja dzisiaj czyszczenie i smarowanko przez kolejnym tygodniem jezdzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.