Swallow Napisano 31 Maja 2011 Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 To był cudny, rowerowy dzień (choć niestety nadwyrężyłam kontuzjowaną rękę :/ ) : wybraliśmy się rano na plażę i niedawno zjechaliśmy do domu. ok 16km -skromne ale przeeeeeeeeefajne ! )) było bosko i beztrosko ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 31 Maja 2011 Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Dziś z rana zaliczyłem wyjazd na Skrzyczne, potem na uczelnie i niestety ale powrót to 17 km w ulewnym deszczu-a zapowiadali taki ładny dzień . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavvel Napisano 31 Maja 2011 Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Skromne 27 km. I z sukcesów innych, przedstawienie pewnemu narwanemu panu kierowcy jego rodowodu w dość czarnych barwach. No, nie strzymałem... P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 31 Maja 2011 Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 55km do przodu, ale nie dla kilometrów się jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 31 Maja 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Nie dziś co prawda, ale w niedzielę Mazovia Olsztyn, 3 miejsce w kategorii i 12 w open. Zadowolona jestem bardzo Pokaż zdjęcia na pudle Gratulacje A ja wczoraj 64km, dziś 40. Szosa z ciekawymi, terenowymi przerywnikami, dzisiejsza jazda prawie na maksa. Jak tak dalej pójdzie to na wakacje będę się musiał wybrać do sanatorium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 31 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Dzisiaj 11 km, a miał być dłuższy wyjazd, ale burza mnie zawróciła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Zerknalem na swoja Maszyne i krew mnie zalala. Kolano w naprawie, rower pod sciana, slonce za oknem i pogoda cudna. Umieram z zawisci i zazdrosci czytajac Wasze posty. :/ By jednak cos zrobic zwiazanego z rowerem a nie z umartwianiem sie - przetarlem przednia tarcza denaturatem a klocki delikatnie papierem sciernym. Mam nadzieje, ze przestana piszczec. (Celowo pisze bez polskich znakow bo z komorki jakies babole wyskakuja.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Odi, proszę bardzo: A tu relacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swallow Napisano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 uffff ! na dworze gorąc ! dziś kolejny dzień na plażę i z powrotem (uwielbiam park.pn fajnie było mimo, że jeszcze muszę ponarzekać na kosmiczny ból ręki :| Idę na pocieszenie i złagodzenie bólu wciąć waniliowego Horalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 1 Czerwca 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Odi, proszę bardzo No to teraz wiemy, że pisałaś prawdę Super że tak dobrze poszło Link do relacji niestety nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Dziś bardzo skromne 5 km ze względu na brak czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 kantele, gratulacje. odi, u mnie linio śmiga w temacie: w robocie zapiernicz, w domu remont więc do i pracy tylko plus objazd marketów w poszukiwaniu farb, klejów i innych cudów, zostawiam kozę pod sklepami i trenuję ostro szybkośc zakupów i nerw w kolejkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Budze się rano i nie dowierzam - kapeć w tylnym kole ;( . Potem czyszczenie łańcucha, deszcz, i dzień wolny od roweru. Ale jutro sobie nie odpuszcze, tylko szkoda będzie tak super wyszczyszony łańcuch w błocie ubrudzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Własnie wróciłem z pokazu fontanny na pergoli. Ogólnie wyszło 76km, część z evo07. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Dzisiaj mycie, smarowanie i regulowanie. Kupiłem też bikeBoard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Kupilem nowe bB oraz MR. MR poszedl w zasadzie od razu od deski do deski. Podpompowalem tez kapcie i nasmarowalem lancuch. Dzis tylko 10km bo zalatwialem sprawy na miescie, w kazdym razie poszlo o wiele szybciej niz korzystajac z "zalet" komunikacji miejskiej czy samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 2 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Wczoraj serwis roweru dziewczyny, a dzisiaj serwis piasty i mycie rowerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 50km + OTB, coś z kostką zrobiłem i tylną przerzutką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Wczoraj 140km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Obawiam sie, ze tegoroczny sezon mam z glowy - pomimo usilnych staran, moje kolano nie chce sie naprawic i ma to chyba w dupie. Po nawet minimalnej ilosci km nic tylko boli, puchnie, chrupie, skrzypi a rzepka klika i przeskakuje. :/ Tak wiec jestem teraz w fazie lizania cukierka przez szybe. PiĹuje / skracam nowa kierownicÄ (Ritchey WCS Rizer, alu), z nudĂłw czyszcze i smaruje naped, przeglÄdam obrazki w kolorowych gazetkach tematycznych i... modle sie do Boga Rowerowego o koniec pokuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokol91 Napisano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 dziś skromne 40km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Drezyna, Odi, dzięki. U mnie też link działa... W weekend nie jeździłam w ogóle, za to pobiegałam (kolejna życiówka na "dychę"). Ale wczoraj wieczorem już nie mogłam doczekać się dzisiaj, żeby wsiąść na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbiqqu Napisano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Piekny weekend rowerowy za mną. Zwiedzanie okolic Łodzi, w sumie jakieś 70km. Więcej takiej pogody poproszę!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 rozebrałem suport, który przerobił 20tyś km i wsadziłem nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi84 Napisano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Dziś skromne 8km gdyż dopadła mnie mega ulewa - a miało być tak pięknie po tygodniowej przerwie (problemy zdrowotne). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.