Czyzby Napisano 26 Maja 2011 Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 DziĹ skromnie, jedynie 21km - po dĹuuugiej przerwie. Kolano nadal nie abla. :/ Za to gĹuche stuki okazaĹy siÄ byÄ wynikiem niedokrÄconej kasety. MusiaĹem ratowaÄ siÄ pomocÄ mojego ulubionego serwisu bo po remoncie rzecz jasna zaginÄĹa mi wiÄkszoĹÄ narzÄdzi. Jeszcze tylko zlikwidowaÄ te dramatyczne piski przednich klockĂłw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 26 Maja 2011 Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Dzisiaj 30,08 km . I obejrzałem relację z Giro d'Italia 18. etap: Morbegno - San Pellegrino Terme . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 26 Maja 2011 Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 a ja odebrałem rower z serwisu:) Nowe koła, hamulce, przerzutka tylna i manetki (kocham rower) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszekpoz Napisano 27 Maja 2011 Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Dziś 52km z Rataj do Kiekrza, przez Rusałkę i Strzeszynek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavvel Napisano 27 Maja 2011 Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Skromne 36 km i... wywiad/rozmowa do Radia Kraków o stanie przejazdu kolejowego na Półanki Byłem tak zaskoczony, że mówiłem chyba z sensem P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 27 Maja 2011 Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Dziś skromnie 33 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi84 Napisano 27 Maja 2011 Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Regulacja przerzutki tylnej LX'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 27 Maja 2011 Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Dzisiaj Katowicka Masa Krytyczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 27 Maja 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Nastawiłem budzik pół godziny wcześniej żeby przed pracą wyczyścić napęd i wykąpać łańcuch. Należało mu się bo przez dłuższy czas tylko przecierałem szmatą i smarowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidszew Napisano 27 Maja 2011 Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Przeserwisowałem nowo zakupione pedały SPD m520 - efekt: zero luzów, praktycznie jak nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi84 Napisano 28 Maja 2011 Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Dziś to se jedynie mogę popatrzeć na rower - cały dzień leje a takie ambitne plany były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 28 Maja 2011 Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 No u mnie również cały czas leje - niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi84 Napisano 28 Maja 2011 Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Ale jutro ma być ładnie (przynajmniej u mnie) ok. 20 st wiec temperatura (oby) idealna akurat na ok 90 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 28 Maja 2011 Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 jeździłem z kolegą Chaozz'em ślad - wpadło 111km głownie teren, dość ciężki po wczorajszych deszczach, ale warto było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 29 Maja 2011 Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 dziś zanudzałem kolegę Jaro słabym tempem po wczorajszym za to było enduro po lesie i wpadło 45km pozdrower. ps. niestety nie udało się wyciągnąć niedomagającego kolegi Barta z wyra szkoda żeś chory ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 29 Maja 2011 Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Założyłem na próbę slicki do MTB i zrobiłem skromne 22km. Miało być co najmniej 2 razy tyle ale zapomniałem bidonu z piciem. Różnica pomiędzy oponami w teren 2,1" a slickami 1,25" - ogromna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 29 Maja 2011 Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Dzisiaj 51,28 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 29 Maja 2011 Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 62 kloce, część z evo07. Pierdnąłem w amora i nasmarkałem na łańcuch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 30 Maja 2011 Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Do pracy na rowerze, trochę spóźniony. Mój przedostatni dzień w tej robocie, to można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 30 Maja 2011 Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Dziś kompletnie prze serwisowałem dwa rowery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 30 Maja 2011 Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Pętla po Wzgórzach Trzebnickich, niebo bezchmurne - ani jednej chmurki na horyzoncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosciczek Napisano 30 Maja 2011 Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 12km, ale pęknięta sprężyna w Crankach i zostałem zmuszony spacerkiem wrócić do domu A miało być tak pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 30 Maja 2011 Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 wpadło dziś około 40km tak na rozruszanie kości po mieście, dodatkowo wycentrowane tylne koło + serwis piasty (bez bębenka). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemot Napisano 31 Maja 2011 Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Regulacja przerzutek Deore Lx przód + tył u teściowego roweru, co by dobry chłopak się nie pozabijał na podjazach. P.S. Tak na podjazdach, ponieważ łańcuch z tyłu spadał za najwększą koronkę kasety :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 31 Maja 2011 Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Nie dziś co prawda, ale w niedzielę Mazovia Olsztyn, 3 miejsce w kategorii i 12 w open. Zadowolona jestem bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.