Grand231 Napisano 18 Maja 2011 Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Dziś 41 km w górach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 18 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Kupiłem Magazyn Rowerowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 18 Maja 2011 Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Skromne 14km, maly test rowerku, zaskoczenie pozytywne, teraz dokupic brakujace narzedzia do sakwy(o tym w innym moim temacie, gdzie potrzebuje pomocy) i mozna jezdzic na dluzsze dystanse. Od poniedzialku mam zamiar mykac do szkoly ok. 26 km dziennie wyjdzie, jednak jak bedzie czas to pewnie po powrocie do domu zrobie jakas traske. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 18 Maja 2011 Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Dzisiaj 43,02 km . Zamówiłem łyżki Park Tool i szczotke Bike Hand . I zobaczyłem relację z Giro d'Italia 11 etap: Teramo - Castelfidardo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszslimak Napisano 18 Maja 2011 Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 ok.20 km. Asfalt i wąskie ścieżki nad jeziorkiem, miedzy drzewami, ogolnie fajnie bylo ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 19 Maja 2011 Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 a ja tak inaczej .. Siedze na j.polskim i sie nudze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 19 Maja 2011 Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Dziś 41 km po górach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 19 Maja 2011 Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 delikatne 24km i zauważyłem że poszła pierwsza szprycha w tylnym kole, w miejscu jej mocowania z piastą, co to może znaczyć? (odłamała się "główka"). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sPiDy Napisano 20 Maja 2011 Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 kolejny dzień myślę jak to by było fajnie pojeździć ale noga nie pozwala ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 20 Maja 2011 Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Dziś siedzę w domu chory z grypą żołądkową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Acer Napisano 20 Maja 2011 Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 No to szybkiego powrotu na rower życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymo Napisano 20 Maja 2011 Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Pojeździłem sobie trochę i przy okazji testowałem kamerkę Efektem testów jest filmik prezentujący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 20 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Dzisiaj przyjemne 24 km z Mą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 20 Maja 2011 Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 @2x UP Filmik calkiem, jakosc ok. Przejechalem dzisiaj 18km, na wiecej nie mialem sily, trening nog robi swoje. Zlozylem zamowienie na niezbedne rzeczy typu:scierki,spray,pompka sigmy itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 20 Maja 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Pojeździłem sobie trochę i przy okazji testowałem kamerkę Efektem testów jest filmik prezentujący Co to za sprzęt, ile kosztuje, jakie ma możliwości? Bo filmik wygląda nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 20 Maja 2011 Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 U kolegi skręcałem nową szosę... już prawie rok bez szosy żyję... ale co to za życie link: http://flash.bikestats.pl/491350,Blekitne-jest-piekne.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 20 Maja 2011 Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 25km wpadło - koło się rozcentrowało i przydałby się serwis piasty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 21 Maja 2011 Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Zrobilem skromne 14km, musze dac odpoczac noga, bo od poniedzialku zaczynam codzienne jezdzenie, poza tym na razie musze sie przygotowac i rower tez:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swallow Napisano 21 Maja 2011 Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Dopisuję się do listy kontuzjowanych na razie na rower mogę się jedynie popatrzeć, zwichnięcie ręki itd A jest taka super pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 21 Maja 2011 Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Wczoraj 30km na zablokowanej torze. Po 5km zeszło powietrze, nie całe ale znaczna część i dalej jechałem na zablokowanym widelcu. W domu dopompowałem i wyszedłem zobaczyć czy znowu ucieknie a jednak nic się nie stało. Naciskałem i pompowałem ją do oporu lecz powietrza nie ubyło. Coś dziwnego. Dziś 25km. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 21 Maja 2011 Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 u'spd'owiłem Narzeczoną, wymieniliśmy linki, założyłem w końcu tylnego sram'a i przejechane jakieś 42km;) w końcu cisza - nic nie trzaska o ramę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gracek Napisano 21 Maja 2011 Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 25km + przebita dętka przez moją głupotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 21 Maja 2011 Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 42 km, z czego większość w interwałowym terenie podsumowanie: - podjazdy - zjazdy - otb - pies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 22 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Wysłałem projekt naklejek, może w końcu po kilku miesiącach poszukiwań ktoś zechce zrealizować mój projekt z normalne pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 22 Maja 2011 Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Wczoraj składanie roweru od podstaw wymiana widelca, walka z bieżnią i serwis bomberka i tak zszedł cały dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.