patrykn82 Napisano 14 Maja 2011 Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Wczoraj 35km + czyszczenie i smarowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oxalis Napisano 14 Maja 2011 Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Dzisiaj 35 km, przegląd i czyszczenie napędu, kasowanie luzów w pedałach, wymiana klocków hamulcowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 14 Maja 2011 Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Wczoraj 30km i dziś tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek93 Napisano 14 Maja 2011 Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Dzisiaj zrobiłem pierwszą stówę w tym roku i obejrzałem końcówkę giro d'italy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 14 Maja 2011 Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 134km z Chaozz'em - było błotnie, zagmatwanie, korzenie, szyszunie - jednym słowem PURE MTB a łącznie dziś dzien zamykam z przebiegiem 172km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 15 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Ostatnio zaliczona ZMK i kilka wycieczek po okolicznych ścieżkach. Muszę wyeliminować cykanie dobiegające z okolicy kierownicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sapek67 Napisano 15 Maja 2011 Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Leje jak z cebra od rana więc dziś dam sobie odpocząć kolanom zwłaszcza że więzadło krzyżowe coś nie teges ,boli upierdliwie od wewnętrznej strony w sumie niedziele odpoczynek się należy wczoraj 25-30 km po górach więc usprawiedliwiony jestem chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 15 Maja 2011 Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Dzisiaj dotarło do mnie dlaczego się wcześniej objeżdża trasę maratonu/wyścigu. Wystartowałam do górki, o której nic nie wiedziałam, co poskutkowało odpadnięciem gdzieś w jej połowie (jak się okazało). Przy okazji też wyszło, że nie tylko w przerzutce przedniej nie są ustawione ograniczniki maksymalnego wysunięcia. Niestety, w Krk nie mając stojaka ciężko mi to było sprawdzić wcześniej. Jeszcze będę musiała przejechać pewnie ze setki km zanim poznam nowy rower i dostosuje go do siebie i swoich możliwości. ---- Letters from earth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 15 Maja 2011 Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 36km po lesie i test oponki nowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 15 Maja 2011 Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 a ja dzisiaj szukam informacji na temat długości przewodu hamulcowego oraz robię zamówienie na parę rzeczy (koła, hample, przerzutka)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NitroS Napisano 15 Maja 2011 Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Dzisiaj? Przeglądałem dwa pozostałe rowery, i zauważyłem że w tylnym kołem zredukowałem ilość szprych z 36 do 29 Do tego: Założyłem hak przerzutki, wymieniłem oś w tylnym kole, założyłem opony i dętki oraz przerzutkę na tył Deorke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 15 Maja 2011 Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Dziś wróciłem z Pragi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 15 Maja 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 2 rowerowe dni nad morzem. Mielno, Kołobrzeg, Koszalin. Wczoraj 57km, dziś 83km. W życiu bym się nie spodziewał, że w Koszalinie są takie świetne góry do jazdy - Góra Chełmska. Ledwie wróciłem, a już chcę pojechać tam znów. Weekend bardzo męczący i jeszcze bardziej przyjemny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomato Napisano 15 Maja 2011 Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 W sobotę wycieczka 70 km po wsiach i polach. Natomiast w niedzielę ze względu na niesprzyjającą aurę panująca w zewnętrzu nie pozostało mi nic innego jak rozpakować i obślinić nową przerzutkę XTRa ( 2011 ). To początek wymiany napędu na 2 x 10. Ech próżny pomidor ze mnie ech próżny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nanek3 Napisano 16 Maja 2011 Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Skróciłem pancerze, wyregulowałem hamulce, nabłyszczyłem opony Góra Chełmska. Ledwie wróciłem, a już chcę pojechać tam znów. Weekend bardzo męczący i jeszcze bardziej przyjemny Jeżdżę po Chełmskiej odkąd złożyłem nowy rower ( jakieś 1,5 miesiąca) i jeszcze nie znam wszystkich tras, co jako tubylca bardzo mnie smuci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 16 Maja 2011 Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 15km szybciorem Bo coś musiałem wyjeździć a nie miałem na więcej dziś czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 16 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Dzisiaj 46 km i pierwsze mocniejsze pociągnięcia w bardziej górzystym terenie w tym sezonie. Wymyśliłem co może być powodem cykania - stery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 16 Maja 2011 Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Dzisiaj pan listonosz przyniósł mi przesyłkę z pompką Barbieri Nana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angeli Napisano 16 Maja 2011 Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Wczoraj (nie było sił pisać ) 112km rowerkiem dziś tylko 18 (do pracy i z powrotem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nanek3 Napisano 17 Maja 2011 Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 37 km po szutrze w ostrym deszczu, równocześnie utwierdziłem się w przekonaniu że klocki do V-Brake'ów z mieszanką trzech rodzajów gum to dobry wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 17 Maja 2011 Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Dziś 41 km w terenie oraz na asfalcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudek93 Napisano 17 Maja 2011 Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Niedziela - 98 km, ok 35 km w ostry deszcz i pod wiatr ;/ Dziś tylko 58 km, asfalt, ostre podjazdy jak i zjazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 17 Maja 2011 Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Dziś w terenie zalesionym ;-) 48km w nowych butach i na spd...trochę ścierpły mi stopy w trakcie jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Acer Napisano 17 Maja 2011 Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Półtorej godziny klęczenia przy hamulcach z pozytywnym skutkiem. (Nie, nie modliłem się przy nich) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 18 Maja 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Jeżdżę po Chełmskiej odkąd złożyłem nowy rower ( jakieś 1,5 miesiąca) i jeszcze nie znam wszystkich tras, co jako tubylca bardzo mnie smuci. To chyba dobrze, bo dłużej się nią nacieszysz zanim się znudzi Na szczycie przy kaplicy spotkaliśmy rowerzystę, zielony Bop Iguana, RS Pike, może to ktoś z forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.