Mod Team Odi Napisano 7 Maja 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Przetestowałem działanie katapulty w swojej maszynie. Działa doskonale! Wywaliło mnie w górę nawet nie wiem kiedy! A upraszczając - zaliczyłem pierwsze od dawna OTB. Poza tym pokręciłem 43km w terenie z pewnymi komplikacjami. Drewniany mostek, przez który czasem się przeprawiałem od dawna był w opłakanym stanie i przechodzenie na drugi brzeg było coraz bardziej niebezpieczne. Dziś dojeżdżając zobaczyłem dymek z tlących się resztek. Alternatywnej drogi mimo prób nie udało mi się znaleźć, chociaż nie szukałem do upadłego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszslimak Napisano 7 Maja 2011 Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 ok. 25km. Asfalt, kamieniste drogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 8 Maja 2011 Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Dzisiaj 46,24 km . I obejrzałem relację z Giro d'Italia - 2. etap: Alba - Parma . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 8 Maja 2011 Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Dziś 41 km po asfalcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 8 Maja 2011 Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 2 bike maraton zaliczony wczoraj, przerzutka do regulacji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyxer Napisano 8 Maja 2011 Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Ufff, dzisiaj czyściłem wszystkie części ruchome w rowerze, zaczynając od kasety, kończąc na sterach zajęło mi to 2 godziny. Było strasznie dużo syfu w tylnej części roweru. Po tym zabiegu rower działa "luźniej" - po pracy oczywiście niema nic lepszego niż wygodna kanapa i podróż 30 km bez celu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 8 Maja 2011 Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Założyłem slicki, wypucowałem rower i wyregulowałem przednią przerzutkę, teraz chodzi dobrze, ale luz już ma ładny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 8 Maja 2011 Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Sprawdziłem praktyczne zastosowanie kasku - zderzenie z drzewem, zbyt dużo błota było na zjeździe i rower po prostu zniosło.... Wpadło 32km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyxer Napisano 8 Maja 2011 Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Czyli biłeś głową z założonym kaskiem w drzewo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszslimak Napisano 8 Maja 2011 Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 ok. 15 km. Asfalt, las. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 9 Maja 2011 Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 38km po lesie + trochę po mieście : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 9 Maja 2011 Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 15 km po mieście i serwis zacinającego się tłumika MC. Nie ma to jak dobra fotorelacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 9 Maja 2011 Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 70km wpadło. Miły ciepły dzień dziś był Napęd powoli domaga sie czyszczenia, trochę jazdy w błocie było, ale to jeszcze nie dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidszew Napisano 9 Maja 2011 Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 ok. 50km przeważnie po asfalcie w lesie może z 7km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 9 Maja 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Wczoraj przyjemne 70km, dziś przed jazdą szybka wymiana przepuszczającej dętki i wydłubywanie z opony kolca z jakichś krzaczorów, a potem 54km Nogi umęczone mam po środowej grze w piłkę, a przez rower nie bardzo mam kiedy dobrze się zregenerować. Jutro wyjątkowo znów 10h w pracy, a potem może wyskoczę na krótką rundkę rowerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tysia87 Napisano 10 Maja 2011 Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Wczoraj wpadły kolejne kilometry tym razem 29 km głównie asfalt, a dziś planuje też koło 30 km zrobić ale w lesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 10 Maja 2011 Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Od czasu mojej ostatniej wizyty w tym temacie czas upływa mi na dojazdach do pracy, wychodzi średnio 20-30km co drugi dzień tak więc nudy. Kolano niestety bardzo nie halo no ale walczę na tym polu, kolejna rehabilitacja i zabiegi. Dziś tylko 8km. Wyjatkowo nie zabrałem ze sobą "zestawu przetrwania" (zapasowa dętka, łatki, narzędzia, pompka, etc.), jaki zawsze ze sobą zabieram gdziekolwiek się udaję rowerem. No i oczywiście nagle nieoczekiwanie wtem zaatakował mnie klasyczny i nikczemny snake. Rekreacyjna jazda przez las zamieniła się w spacer z rowerem na ramieniu, haha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 10 Maja 2011 Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 63km i będzie przerwa od roweru na jakieś 5 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 10 Maja 2011 Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Zamówiłem pomke Barbieri Nana (29g.). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 10 Maja 2011 Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Dziś standardowo 31 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noir Napisano 11 Maja 2011 Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Dziś rano - czyszczenie smarowanie co by się ładnie w słońcu prezentował i... standardowo do pracy a popoludniu z pracy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 11 Maja 2011 Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Wyczysciłem napęd, ale jazda będzie pewnie dopiero w poniedziałek/wtorek :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 11 Maja 2011 Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Rutynowo - dziś kliknęło 25km. Trochę po miejskich alejkach, trochę przez las, pogoda po prostu piękna. Kolano dziś mi nie doskwiera (przynajmniej na tą chwilę, haha) za to z tylnej piasty dochodzi dziwne stukanie i chuczenie (prawdopodobnie padły łożyska). Diagnostyka rozpoznawczo-naprawcza jutro bo dziś już mi się nie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Dzisiaj 31,65 km i obejrzałem transmisję z Giro d'Italia, 6. etap: Orvieto - Terme. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 13 Maja 2011 Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Wczoraj 61 km w górach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.