Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 12

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Odnoszę wrażenie, że większość postów w tym temacie i tak się nie czyta... Większość pisze tylko dla samego pisania i poniekąd dla nabicia postów.

Mylę się ? :icon_wink:

Nie jestem bezkrytyczny wobec siebie. Sam tu kilka postów zamieściłem :rolleyes:

O mamo ! blink.gif jakie poważne podejście ..... ale nie sądzisz, że trochę zbyt :) Temat jest w części "nie rowerowej". Wydaje mi się, że można tu pisać na luzie, w bardzo swobodnej formie i nawet dla samego siebie (może to nawet w pewnym sensie pomaga w mobilizacji). Przecież w końcu mamy wolność słowa. A jak sobie ktoś nabija posty to jego indywidualny sposób na życie i generalnie głupi problem.

pozdr.

sssssspadam na rower wink.gif

Detonator: Ja np. czytam :) Lubię popatrzeć, co ludzie robią, czym się jarają, gdzie byli, ile km natłukli, co kupili, co zepsuli :D

Lubię też napisać, jak jest coś fajnego u mnie.

A żeby nie był offtop to ja dzisiaj uczciwe 32 km z czego jakieś 24 po błotnistym Lasku Kabackim, uczciwy trening jazdy po błocie, kilka rundek po górkach i dołkach z podjazdami i zjazdami. Aura wspaniała, słonko, super, chociaż w błotnych zagłębieniach na ścieżkach leży jeszcze lód! Mam wielkiego banana na twarzy po dzisiejszym treningu :)

Pozdrawiam wiosennorowerowo :)

• Mod Team

Odi zrezygnowany że to już 12 część ;)

Hehe, rzeczywiście mój post mógł tak zasugerować ;)

Detonator: Ja np. czytam :) Lubię popatrzeć, co ludzie robią, czym się jarają, gdzie byli, ile km natłukli, co kupili, co zepsuli :D

Lubię też napisać, jak jest coś fajnego u mnie.

...

I takie samo podejście mam. Czasem się można czegoś ciekawego przypadkiem dowiedzieć.

A żeby nie było OT to kupiłem sobie dziś fajne spodenki rowerowe w Decatlonie i przy okazji butki neoprenowe do morsowania :)

ale się tu cicho zrobiło ;P ........chyba wszyscy się Ciebie Detonator przestraszyli :P

w wolnych chwilach walczę z nalepkami na ramie (które uparcie się jej trzymają i wszystkie możliwe sposoby zawodzą - nie wiem na jaki super klej oni je jakieś 50 lat temu przylepili...... icon_mrgreen.gif ) a w ramach przywracania dawnej świetności mojego staruszka czyszczę i podmalowuję go tam gdzie trzeba odświeżając tym wszystkie retro bajery którymi jest naćkany.

Też chętnie czytam co robią koledzy-rowerzyści. Fajnie wiedzieć, że ktoś podziela pasję i też patrzy na świat przez szprychy :icon_wink: . Ja od tygodnia jeżdżę na rowerze do pracy i czekam aż wreszcie przyjdą zamówione spodnie kolarskie... Już 3 tygodnie...

• Mod Team

Dziś 63km, w tym 25km w mękach straszliwych bo zerwał się potworny wiatr, oczywiście w twarz. Wymroziło mnie i wymęczyło okropnie. Jakby tego było mało to chwilę później zaczęło ostro walić śniegiem. A ubrałem się nie bardzo na takie warunki, bo gdy wychodziłem było całkiem ładnie. Jakby atrakcji było mało to pod koniec trasy zaczął mi wariować licznik, co wcześniej mu się nie zdarzało. Na razie działa, zobaczymy co będzie dalej. Nie ukrywam, że najchętniej sprezentowałbym sobie nowy, gdyby nie dziura budżetowa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...