maszmol Napisano 17 Marca 2011 Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Moje proporcje na początek to: 189cm wzrostu, 89kg wagi, długość nogi 80cm wewn. Fajnie było by mieć rower nowy i na początek nie dokładać stąd pomysł o złożeniu roweru. Granica cenowa to 2500zł Moje wymagania sprzętowe: 1,wszystko na 105 shimano czarne 2,ramo kolory :czarny,żółty, biały 3,owijka i siodło białe lub żółte 4,opony w kolorze rama Jeżeli ktoś to potrafi zebrać i złożyć to proszę o propozycję. Rozważę każdy pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 17 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Przeniosłem do odpowiedniego działu. Nie rozumiem sensu tematu. Masz sprecyzowane co chcesz kupić. Nie prosisz również o radę sprzętowo, nie potrzebujesz informacji jak poskładać części do kupy. Więc o co chodzi? Siadaj na allegro zamawiaj części i składaj rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fludi Napisano 17 Marca 2011 Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Haha, w takiej kwocie to zapomnij, że złożysz kompletny rower szosowy... Na Sora to jeszcze, ale nie na 105. Poza tą pełną 105, to resztę wymagań spełnia Author A3300 z 2009 roku. Za 2500 kupujesz taką bazę, wywalasz sprzedając na Allegro wszystko co nie ma znaczka 105, a potem za "tą" kasę kupujesz 105 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corratec Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 za 2,5 k nie spełnisz swoich wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 22 Marca 2011 Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Sama pełna 105 to wydatek rzędu 1700 zł. Kupując tiagrę ( za nieco ponad 1000 zł ) jest możliwość zamknięcia się w tej kwocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.