reszka Napisano 16 Marca 2011 Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Witam. Chciałbym się spytać, która z tych klamkomanetek jest lepsza i wyższa klasowo, czyli inaczej: którą bardziej opłaca się wybrać? -> Shimano ST-EF50 http://allegro.pl/klamkomanetki-shimano-st-ef50-3-8-biegowe-i1510094777.html -> Shimano ST-EP35 http://allegro.pl/klamkomanetki-st-ef35-3-8-synkros-i1446006030.html Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 16 Marca 2011 Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Weź Shimano ST-EF50 są one lepsze. Tych drugich nawet w googlach nie ma. Sam mam takie jak Shimano ST-EF50 tylko, że na 7 biegów i sprawują się dobrze. nie ma znimi problemu. W dodatku ładniej wyglądają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 16 Marca 2011 Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Jak dla mnie nie opłaca się w ogóle brać klamkomanetek, ale jak już chcesz. Wielkich różnic między nimi nie odczujesz, bierz te które są łatwiej dostępne czy bardziej Ci się podobają. @lyndowss Oj słabo szukasz, słabo. Jasne, że są w Googlach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2854 Napisano 17 Marca 2011 Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Nie ma ST-EP35 tylko jest ST-EF35 ktoś żle opisał na allegro Kup ST-EF50 nowszy model oba działają i nic się z nimi nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuvel Napisano 17 Marca 2011 Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Klamkomanetki to ZŁO Użytkowałem podobne i po 1600 km kompletnie straciły na precyzji. Zakupiłem już manetki LX (do tego nową kasetę, łańcuch, klamki). A klamkomanetki pójdą do kosza! ... ale nowe działały całkiem ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlatty Napisano 26 Marca 2011 Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Klamkomanetki to ZŁO Potwierdzam Moje Stefany 50 po 600km zaczynają powoli padać Zakupiłem już manetki LX (do tego nową kasetę, łańcuch, klamki). A klamkomanetki pójdą do kosza!... ale nowe działały całkiem ok. Hmmm. Dokładnie tak jak ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ugupu Napisano 27 Marca 2011 Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 ST-EF50, jeśli musisz mieć klamkomanetki. Moim zdaniem jednak powinieneś rozważyć zakup klamek i manetek osobno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.