Gość architekt Napisano 16 Marca 2011 Napisano 16 Marca 2011 Witam Potrzebuję porady w sprawie zakupu roweru. Jestem w sprawach sprzętowych laikiem, ale jeżdżę dość dużo. Miałem Unibike'a Vipera, niestety został mi skradziony Przez zimę zostałem bez roweru, ale teraz, gdy idzie wiosna, już nie moge wytrzymać po prostu Rozważam zakup tego samego roweru, bo byłem z niego zadowolony, ale może doradzicie mi coś lepszego. Potrzebuje roweru do szybkiej jazdy po mieście i drogach szutrowych. jeśli się nie mylę (a nie znam się więc mogę sie mylić) unibike viper to rower crossowy ale taki bardziej w stronę górala. A ja chyba wolałbym coś bardziej zbliżonego do szosówy (ale nie szosówe, bo przemierzać szutry zdarza mi się często) Krótko mówiąc chodzi mi o szybkość Ma być to rower w podobnych granicach cenowych co Viper, absolutna góra - 2000zł, lepiej taniej. Proszę o porady
Pytanie
Gość architekt
Witam
Potrzebuję porady w sprawie zakupu roweru. Jestem w sprawach sprzętowych laikiem, ale jeżdżę dość dużo.
Miałem Unibike'a Vipera, niestety został mi skradziony
Przez zimę zostałem bez roweru, ale teraz, gdy idzie wiosna, już nie moge wytrzymać po prostu
Rozważam zakup tego samego roweru, bo byłem z niego zadowolony, ale może doradzicie mi coś lepszego.
Potrzebuje roweru do szybkiej jazdy po mieście i drogach szutrowych.
jeśli się nie mylę (a nie znam się więc mogę sie mylić) unibike viper to rower crossowy ale taki bardziej w stronę górala.
A ja chyba wolałbym coś bardziej zbliżonego do szosówy (ale nie szosówe, bo przemierzać szutry zdarza mi się często)
Krótko mówiąc chodzi mi o szybkość
Ma być to rower w podobnych granicach cenowych co Viper, absolutna góra - 2000zł, lepiej taniej.
Proszę o porady
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.