naszeslowa77 Napisano 16 Marca 2011 Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Witam chce kupić jakiś nowy amortyzator i zastanawiam sie nad dwoma modelami SR Suntour XCM-V3 DLO i SR SUNTOUR XCT-V2-T312, mial ktoś do czynienia z nimi? dodam ze ten pierwszy jest montowany w Kross Level A2 a ten drugi w Unibike Fusion. Dodam ze mam 75 kg i szukam czegoś w miare miękkiego do jazdy MTB i z blokadą do jakieś tam jazdy po asfalcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matkell Napisano 16 Marca 2011 Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Jak chcesz posiąść kompletną wiedzę to przeanalizuj wcześniejsze tematy, z mojej strony mogę dodać, że XCM V3 to fajna zabawka jak za takie pieniądze, ja miałem kiedyś pierwszą jego wersję i było ok, co do porównania XCT2 i XCM3 to wg mnie delikatna korzyść jest na XCM'a ponieważ uszczelki w nim zamontowane dają chociaż minimalny efekt podczas jazdy w deszcz (XCT ma starszy typ montowany w modelach z 2008 roku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.