JaniszMTB Napisano 16 Marca 2011 Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Witam! Mam prośbę o wycofanie ostrzeżenia, ponieważ już kawałek czasu odczytuje forum i pisze posty, tematy. Ostrzeżenie dostałem przy pisaniu chyba swojego pierwszego postu i dotyczyło ono punktu 2b regulaminu forum, a troszkę mnie to irytuje te 10% poziomu ostrzeżenia i może niektórych peszyć jak nie sprawdzą powodu ostrzeżenia. Dziękuje, pozdrawiam Janisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crazyk Napisano 16 Marca 2011 Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Nikt nie widzi Twojego ostrzeżenia poza Tobą i mod teamem, więc nie powinno Ci ono w niczym przeszkadzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 16 Marca 2011 Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 pkt 5i: Ostrzeżenia: Punkty ostrzeżeń są przyznawane za łamanie regulaminu. Nie wpływają one w żaden sposób na dostęp i funkcje forum. Ostrzeżenia są tylko i wyłącznie informacją dla administracji i zespołu moderującego. Ich redukcja została wyłączona. Wszystko jak zwykle jest w regulaminie. Jeśli złamałeś regulamin to zostaje dla nas informacja o jego złamaniu. o ile dalej go nie będziesz łamał to nikt oprócz Ciebie nie będzie zwracał na to uwagi (bo też nikt oprócz Ciebie i mod-teamu tego ostrzeżenia nie widzi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszMTB Napisano 16 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 @Biera. Bardzo dziękuje za wyjaśnienie . widocznie nie doczytałem lub coś przeoczyłem. Ps. Temat do zamknięcia, wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.