Latek Napisano 16 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 napiszcie co sadzicie o tej obreczy jakie macie zdanie o niej i wogóle ??? mam problem z nia zwiazany poniewaz zastanawiam sie czy sie zmiesci do mojego bike czyli gianta sierry ;d!! co sadzicie na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 16 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 mocna wysoka obrecz popularna w amatorskim duallu otp latwo ustawic na niej V-ki ma wysokie powierzchnie boczne.Obrecz zmiesci sie na pewno w rowerze bez przesady nie zmiescic sie moze opona ktora na nia zalozysz-dodatkowo szersza obresz sprawia ze sama opona tez szerzej sie uklada.Moj kolega kiedys mial taka sama Tioge dh 2.3 z przodu i z tylu na przodzie bylo ok przy obreczy ok 32mm szerokosci(bylo takie mocne jak to u Tiogi 2.3)za to z tylu na obreczy dublewide-48mm szerokosci)wygladalo jak duuuze 2.5 blizej 2.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Latek Napisano 16 Listopada 2005 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 dziki za rade teraz juz jestem pewny ze kupuje mamutha i jeszcze chyba sobie wezme opone 2,3 bo wieksza chyba mi nie wejdzie! a jaka radzisz mi jewszcze dac do tego piaste?:> :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 16 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 zalezy jeszcze jakie 2.3 continental powinien wejsc ale tioga dh 2.3 nie wejdzie raczej.Piasty nie wiem choc znam goscia co juz 7 sezon skacze na XT i dobrze jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Latek Napisano 16 Listopada 2005 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 sorki ze Cie tak wypytuje ale wkoncu po to jest forum . wiec powiedz mi jakie mi radzisz kupic szprychy?? i czy tylko mozna kupic zestaw 62 ? :sss: :sss: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 16 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 i czy tylko mozna kupic zestaw 62 ? nie kminie?Jaki zestaw i jakie 62?Chodzi o zestaw szprych i 62 sztuki??czyli po 31 na kolo?bez sensu :| Szprychy na sztuki sie sprzedaje z reguly a zestawy to czesto jako wage podaja w katalogach ale i to najczesciej dla 64szt a nie 62? :cool: szprychy DTchampion srebrne(bez sensu doplacac za anode)36 sztuk na 3 krzyze plecione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Latek Napisano 18 Listopada 2005 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 kurde jejku pomyluiłem sie chodziło mi o 64 szprychy i wiem ze sa sprzedawane nie na sztuki ale jak ja chce sobie kupic obrecz z 36 otworami wiec mi sa potrzebne tylko 36 szfuychy i dlatego sie pytam?? wiec mozeszmi opowiedziec bo mk.bike.pl to sa tylko zestawy tych szrych po 64 a mi wystraczy tylko 36 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bomb_A Napisano 19 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 w mkbike kupuje ile chce szprych nawet 2 ci sprzedadza i wysla to jedna ale pamietaj ze jak skladasz kolo to potrzebujesz 2 dlugosci szprych po 18sztuk. Najlepeiej jezli bedziesz zamawial u nich czesci na kolo to powiedz im aby ci zapletli kolo (robia to za darmo) i wtedy nie bedzie problemu ze szprychami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.