Skocz do zawartości

[obrecz] sun rims mamuth

Latek

Rekomendowane odpowiedzi

mocna wysoka obrecz popularna w amatorskim duallu otp latwo ustawic na niej V-ki ma wysokie powierzchnie boczne.Obrecz zmiesci sie na pewno w rowerze bez przesady nie zmiescic sie moze opona ktora na nia zalozysz-dodatkowo szersza obresz sprawia ze sama opona tez szerzej sie uklada.Moj kolega kiedys mial taka sama Tioge dh 2.3 z przodu i z tylu na przodzie bylo ok przy obreczy ok 32mm szerokosci(bylo takie mocne jak to u Tiogi 2.3)za to z tylu na obreczy dublewide-48mm szerokosci)wygladalo jak duuuze 2.5 blizej 2.6

i czy tylko mozna kupic zestaw 62 ?

nie kminie?Jaki zestaw i jakie 62?Chodzi o zestaw szprych i 62 sztuki??czyli po 31 na kolo?bez sensu :|

Szprychy na sztuki sie sprzedaje z reguly a zestawy to czesto jako wage podaja w katalogach ale i to najczesciej dla 64szt a nie 62? :cool:

szprychy DTchampion srebrne(bez sensu doplacac za anode)36 sztuk na 3 krzyze plecione

kurde jejku pomyluiłem sie chodziło mi o 64 szprychy i wiem ze sa sprzedawane nie na sztuki ale jak ja chce sobie kupic obrecz z 36 otworami wiec mi sa potrzebne tylko 36 szfuychy i dlatego sie pytam?? wiec mozeszmi opowiedziec bo mk.bike.pl to sa tylko zestawy tych szrych po 64 a mi wystraczy tylko 36 :)

w mkbike kupuje ile chce szprych nawet 2 ci sprzedadza i wysla to jedna ale pamietaj ze jak skladasz kolo to potrzebujesz 2 dlugosci szprych po 18sztuk. Najlepeiej jezli bedziesz zamawial u nich czesci na kolo to powiedz im aby ci zapletli kolo (robia to za darmo) i wtedy nie bedzie problemu ze szprychami ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...