Foley Napisano 16 Marca 2011 Napisano 16 Marca 2011 Witam Chciałbym zmienić w swoim trekkingu koła (w tym również piaste na 10 biegową) mam na myśli dwa modele: - Shimano WH-R500 - Shimano WH-RS10 Srebrne No i 50zł więcej, sam niewiem czy się opłaca za jedynie czarny kolor: - Shimano WH-RS10 Czarne Składane koła raczej nie wchodzą w grę. Mam pytanie: Czy Avidy Single Digit 7 obejmą te obręcze? Pozdrawiam
TomekW Napisano 18 Marca 2011 Napisano 18 Marca 2011 Dopłata chociaż niewielka nie przyniesie żadnych korzyści. Ja jednak wybrałbym RS10 w kolorze srebrnym, lepiej wyglądają.
Foley Napisano 18 Marca 2011 Autor Napisano 18 Marca 2011 Czyli nie ma żadnych różnic? A za tą różnicę cenową kupie sobie troszke lepsze opony szosowe. I ponawiam pytanie: Czy Avidy Single Digit 7(V-Brake) obejmą te obręcze? Słyszałem że: WH-R500 ma piastę porównywalną do starej Shimano Sory, a WH-RS10 ma piastę podobną do nowej Shimano Sory. Więc czy teraz dopłacać te 30-40zł do WH-RS10? Mam jeszcze jedno pytanie czy te WH-RS10 różnią się od tych czymś: Shimano TIAGRA WH-RS10
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.