Foley Napisano 16 Marca 2011 Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Witam Chciałbym zmienić w swoim trekkingu koła (w tym również piaste na 10 biegową) mam na myśli dwa modele: - Shimano WH-R500 - Shimano WH-RS10 Srebrne No i 50zł więcej, sam niewiem czy się opłaca za jedynie czarny kolor: - Shimano WH-RS10 Czarne Składane koła raczej nie wchodzą w grę. Mam pytanie: Czy Avidy Single Digit 7 obejmą te obręcze? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 18 Marca 2011 Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Dopłata chociaż niewielka nie przyniesie żadnych korzyści. Ja jednak wybrałbym RS10 w kolorze srebrnym, lepiej wyglądają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano 18 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Czyli nie ma żadnych różnic? A za tą różnicę cenową kupie sobie troszke lepsze opony szosowe. I ponawiam pytanie: Czy Avidy Single Digit 7(V-Brake) obejmą te obręcze? Słyszałem że: WH-R500 ma piastę porównywalną do starej Shimano Sory, a WH-RS10 ma piastę podobną do nowej Shimano Sory. Więc czy teraz dopłacać te 30-40zł do WH-RS10? Mam jeszcze jedno pytanie czy te WH-RS10 różnią się od tych czymś: Shimano TIAGRA WH-RS10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.