housemd Napisano 15 Marca 2011 Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Witam, chce kupić jakiś rower do streetu, jestem totalnie zielony jeśli chodzi o te sprawy myślałem o składaniu i miałem plan zacząć od ramy TWO4PLAYER 2011 a rower miał być w okolicach 1000-1100 zł maksymalnie. Ale jako ze jestem zielony nie wiem czy ta rama się nadaje, chciałem tez ze sztywnym widelcem i tarczówkami ponieważ nie będzie to rower tylko do tricków bi nie będę robił jakiś szczególnie wygórowanych. Proszę was forumowi eksperci ;D o napisanie mi czy to dobry pomysł i jeśli tak przedstawić mi np. jakie części dokupić żeby był lekki i wytrzymały. albo przedstawić jakieś oferty innych rowerów które by się nadały ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
housemd Napisano 16 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Wybaczcie ze tak dodaje posta ale zapomniałem dopisać. oto propozycje rowerków jakie chciał bym kupić: 1 http://allegro.pl/rower-destroyer-ns-octane-one-dartmoor-street-bmx-i1506948247.html 2 http://allegro.pl/destroyer-street-ns-rns-2-octane-dartmoor-i1512137398.html 3 http://allegro.pl/rower-street-dual-lekki-i1491493251.html Napiszcie czy kupienie jakiegokolwiek z tych rowerków jest opłacalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakatek Napisano 16 Marca 2011 Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Jestem nowy na forum .Wiem że tematów sporo jest ,ale trafiłem na okazję(tak myślę) i prosiłbym o opnie na jej temat.Już bunny-hopa i zwykłe skoki dobrze wychodzą mi na rowerku Haro FLIGHTLINE (26" koła tam są bodajże ) ,tylko już mu obręcze padły i łożyska . Przy przeglądaniu ofert ,trafiłem na naprawdę za######isty rowerek- oczywiście nie ten od którego podaje specyfikację ,ale odrodziła się we mnie chęć kupna takowego .Już dwa lata temu chciałem kupić bmx-a ,jedyne co stanęło mi na przeszkodzie to wielkość .Patrzę na mtb streetowe i nie mogę oderwać od takich cudeniek oczu po prostu !! Rama: Dartmoor street fighter Widelec: Marzocchi Dirt jumper 3 Kierownica: NS Bikes Mostek: DM Gripy: BBB Stery: Ritchey Siodło: Scott Sztyca: Scott Korby: Octane One suport: Octane one Łańcuch: Dartmoor półogniwa Pedały: Wellgo Koło przód: Obręcz: Dartmoor fortress Piasta: Novatec na maszynach Opona: Kenda Krad Koło tył: Obręcz:Dartmoor Fortress Piasta: Novatec na maszynach Opona: Kenda Krad Hamulec: Avid bb7 Całość kosztuje 1300zł i jest w bardzo dobrym stanie technicznym ,złożony w listopadzie 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
housemd Napisano 20 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 koleś, napisz swój temat a nie podpinasz się pod czyjś... nieładnie tak ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 20 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Koleś, przeczytaj punkt pierwszy regulaminu forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hann98 Napisano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Witam. Mam na imię Maciek. Szukam przyzwoitego rowerku do streetu. Zastanawiałem się nad Prodigy 9.81, Prodigy Jonny Bravo ewentualnie dartmoor lub ns. Możecie mi coś doradzić ??? (co do ceny to do 1000) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 11 Sierpnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Połączyłem tematy, używaj następnym razem wyszukiwarki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.