Skocz do zawartości

[do 1100zł] rower do streetu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, chce kupić jakiś rower do streetu, jestem totalnie zielony jeśli chodzi o te sprawy myślałem o składaniu i miałem plan zacząć od ramy TWO4PLAYER 2011 a rower miał być w okolicach 1000-1100 zł maksymalnie. Ale jako ze jestem zielony nie wiem czy ta rama się nadaje, chciałem tez ze sztywnym widelcem i tarczówkami ponieważ nie będzie to rower tylko do tricków bi nie będę robił jakiś szczególnie wygórowanych. Proszę was forumowi eksperci ;D o napisanie mi czy to dobry pomysł i jeśli tak przedstawić mi np. jakie części dokupić żeby był lekki i wytrzymały. albo przedstawić jakieś oferty innych rowerów które by się nadały ;D

Napisano

Jestem nowy na forum .Wiem że tematów sporo jest ,ale trafiłem na okazję(tak myślę) i prosiłbym o opnie na jej temat.Już bunny-hopa i zwykłe skoki dobrze wychodzą mi na rowerku Haro FLIGHTLINE (26" koła tam są bodajże ) ,tylko już mu obręcze padły i łożyska . Przy przeglądaniu ofert ,trafiłem na naprawdę za######isty rowerek- oczywiście nie ten od którego podaje specyfikację ,ale odrodziła się we mnie chęć kupna takowego .Już dwa lata temu chciałem kupić bmx-a ,jedyne co stanęło mi na przeszkodzie to wielkość .Patrzę na mtb streetowe i nie mogę oderwać od takich cudeniek oczu po prostu :icon_lol: !!

Rama: Dartmoor street fighter

Widelec: Marzocchi Dirt jumper 3

Kierownica: NS Bikes

Mostek: DM

Gripy: BBB

Stery: Ritchey

Siodło: Scott

Sztyca: Scott

Korby: Octane One

suport: Octane one

Łańcuch: Dartmoor półogniwa

Pedały: Wellgo

Koło przód:

Obręcz: Dartmoor fortress

Piasta: Novatec na maszynach

Opona: Kenda Krad

Koło tył:

Obręcz:Dartmoor Fortress

Piasta: Novatec na maszynach

Opona: Kenda Krad

Hamulec: Avid bb7

Całość kosztuje 1300zł i jest w bardzo dobrym stanie technicznym ,złożony w listopadzie 2010

• 4 miesiące temu...
Napisano

Witam. Mam na imię Maciek. Szukam przyzwoitego rowerku do streetu. Zastanawiałem się nad Prodigy 9.81, Prodigy Jonny Bravo ewentualnie dartmoor lub ns. Możecie mi coś doradzić ??? (co do ceny to do 1000)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...