pawel2854 Napisano 15 Marca 2011 Napisano 15 Marca 2011 Witam! Zatrudnię mechanika do pracy w dobrze prosperującym serwisie rowerowym. Wymagana znajomość branży oraz wysokie umiejętności w naprawie rowerów. Dyspozycyjność 6 dni w tygodniu. Do obowiązków mechanika należeć będzie: -naprawa rowerów -składanie rowerów CV ze zdjęciem proszę wysyłać na adres paweł@pro-bike.pl Odpowiemy na wybrane oferty
Andre520 Napisano 16 Marca 2011 Napisano 16 Marca 2011 Witam .mieszkam we Wrocławiu na ul Okulickiego 19 b m 42 . JESTEM RENCISTĄ 2 GRUPY,JESTEM BYLYM KOLARZEM I POSIADAM SAMOCHÓD OSOBOWY JEŻELI BYLBY POTRZEBNY DO TEJ PRACY ,WIEDZĘ I DLUGOLETNIE DOŚWIADCZENIE W NAPRAWIE ROWERÓW POSZUKUJE ZAJĘCIA W TEJ BRANŻY.przez ponad 20 lat naprawiałem rowery w Oleśnicy gdzie przedtem mieszkałem Jestem bylym kolarzem obecnie na rencie,posiadam dlugoletnie doświadczenie,wiedzę i jeżeli potrzeba wszytkie podstawowe narzedzia do naprawy rowerów.Posiadam wyksztalcenie średnie ekonomiczne Do tej pory przez wiele lat naprawialem rowery w swoim domu lecz po zmianie miejsca zamieszkania nie mam warunków na kontynuacje tego jak w bym miejscu zamieszkania.Posiadam też samochód osobowy jeżeli bylby przydatny w tej dzialalności .Mogę pracować, w sklepie, warsztacie, klubie kolarskim lub kazdej pracy zwiżzanej z rowerami Mieszkam we Wrocławiu ul.Okulickiego 19 b m 42 .mój telefon 698659896 . email:andre520@poczta.onet.pl chciałem wysłać zgłoszenie na adres ale moja poczta nie rozpoznaje tego adresu , może jakaś pomyłka więc sprawdz ogłoszeniodawco adres mailowy
Mod Team mrmorty Napisano 16 Marca 2011 Mod Team Napisano 16 Marca 2011 wszelkie rozmowy na temat pracy proszę kierować na PW
Rekomendowane odpowiedzi