Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Zatrudnię mechanika do pracy w dobrze prosperującym serwisie rowerowym.

Wymagana znajomość branży oraz wysokie umiejętności w naprawie rowerów.

Dyspozycyjność 6 dni w tygodniu.

Do obowiązków mechanika należeć będzie:

-naprawa rowerów

-składanie rowerów

CV ze zdjęciem proszę wysyłać na adres paweł@pro-bike.pl

Odpowiemy na wybrane oferty

Napisano

Witam .mieszkam we Wrocławiu na ul Okulickiego 19 b m 42 .

JESTEM RENCISTĄ 2 GRUPY,JESTEM BYLYM KOLARZEM I POSIADAM SAMOCHÓD OSOBOWY JEŻELI BYLBY POTRZEBNY DO TEJ PRACY ,WIEDZĘ I DLUGOLETNIE DOŚWIADCZENIE W NAPRAWIE ROWERÓW POSZUKUJE ZAJĘCIA W TEJ BRANŻY.przez ponad 20 lat naprawiałem rowery w Oleśnicy gdzie przedtem mieszkałem

Jestem bylym kolarzem obecnie na rencie,posiadam dlugoletnie doświadczenie,wiedzę i jeżeli potrzeba wszytkie podstawowe narzedzia do naprawy rowerów.Posiadam wyksztalcenie średnie ekonomiczne Do tej pory przez wiele lat naprawialem rowery w swoim domu lecz po zmianie miejsca zamieszkania nie mam warunków na kontynuacje tego jak w bym miejscu zamieszkania.Posiadam też samochód osobowy jeżeli bylby przydatny w tej dzialalności .Mogę pracować, w sklepie, warsztacie, klubie kolarskim lub kazdej pracy zwiżzanej z rowerami Mieszkam we Wrocławiu ul.Okulickiego 19 b m 42 .mój telefon 698659896 . email:andre520@poczta.onet.pl chciałem wysłać zgłoszenie na adres ale moja poczta nie rozpoznaje tego adresu , może jakaś pomyłka więc sprawdz ogłoszeniodawco adres mailowy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...