Skocz do zawartości

[Bornholm] Galerie z Bornholmu

radekgrzyb

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć

Szukam autorskich prywatnych stron z galeriami z Bornholmu. Bo to tak zawsze mam w zwyczaju planować wyjazdy - na podstawie doświadczeń innych. Znalazłem kilka, tutaj na forum też, ale to wciąż mało. Poratujecie mnie jeszcze innymi linkami? Z naciskim na rower jako środek transportu oczywiście :-)

Bornholm wyspa szczęśliwa

Romańskie rotundy na Bornholmie

W trzy dni dookoła Bornholmu

Pozdrower

• 4 miesiące temu...
Napisano

witam serdecznie! odwiedzam wątek bo wraz z moją Dziewczyną chcemy takową galerię stworzyć na przełomie sierpnia i września :D będzie to nasza pierwsza wizyta na wyspie oraz pierwsza większa wyprawa mojej lubej. co do dziennych przebiegów nie mam obaw ale zastanawia mnie jak sprawa się ma z rowerami? jedziemy tylko we dwoje i czy nasze sprzęty ( dla niektórych taniocha ale dla nas oczka w głowach :) będą spokojnie mogły poczekać z bagażem przed wejściem do muzeum, na ruiny itp? słyszałem ze kultura rowerowa na wyspie jest wyższa niż gdzieniegdzie osobista w Polsce ale dla pewności chciałbym żeby wypowiedzieli się doświadczeni ludzie a nie przewodniki mające raczej chwalić niż obnażać słabości.

• Mod Team
Napisano

Rowery zabezpieczyć należy bo strzeżonego itd. Co do uczciwości mieszkańców to szokiem dla mnie były "sklepiki" samoobsługowe przed posesjami. Wystawione warzywa, pamiątki i jakieś inne duperele a obok pojemnik na kasę. Nikt tego nie pilnuje , totalna samoobsługa, w pudełku ichnie złotówki sobie leżą. Turyści też do tego się stosują.

Napisano

jasne. przypiąć zawsze nie zaszkodzi ale z tymi Pamiątkami mnie zaskoczyłeś. jestem już spokojny :) w takim razie we Wrześniu spodziewajcie sie Panie i Panowie obfitej galeryjki z wyprawy. pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...