radekgrzyb Napisano 15 Marca 2011 Napisano 15 Marca 2011 Cześć Szukam autorskich prywatnych stron z galeriami z Bornholmu. Bo to tak zawsze mam w zwyczaju planować wyjazdy - na podstawie doświadczeń innych. Znalazłem kilka, tutaj na forum też, ale to wciąż mało. Poratujecie mnie jeszcze innymi linkami? Z naciskim na rower jako środek transportu oczywiście :-) Bornholm wyspa szczęśliwa Romańskie rotundy na Bornholmie W trzy dni dookoła Bornholmu Pozdrower
sebekfireman Napisano 15 Marca 2011 Napisano 15 Marca 2011 Zapraszam na moją relację z opisem, mapami, klipem video i galerią 215 zdjęć http://sebekfireman.host247.pl/rower/articles.php?article_id=51 Na dole jest też link do fotorelacji koleżanki Agnieszki. Mam nadzieję że informacje przydadzą się do zaplanowania wypadu.
DamianDro Napisano 17 Marca 2011 Napisano 17 Marca 2011 Zapraszam do mojej małej galerii z Bornholmu. Galeria Bornholm Mogę też odpowiedzieć na parę pytań, na wyspie byłem kilka dni i objechałem ją dookoła rowerem. Pozdrawiam
bobbudowniczy Napisano 15 Sierpnia 2011 Napisano 15 Sierpnia 2011 witam serdecznie! odwiedzam wątek bo wraz z moją Dziewczyną chcemy takową galerię stworzyć na przełomie sierpnia i września będzie to nasza pierwsza wizyta na wyspie oraz pierwsza większa wyprawa mojej lubej. co do dziennych przebiegów nie mam obaw ale zastanawia mnie jak sprawa się ma z rowerami? jedziemy tylko we dwoje i czy nasze sprzęty ( dla niektórych taniocha ale dla nas oczka w głowach będą spokojnie mogły poczekać z bagażem przed wejściem do muzeum, na ruiny itp? słyszałem ze kultura rowerowa na wyspie jest wyższa niż gdzieniegdzie osobista w Polsce ale dla pewności chciałbym żeby wypowiedzieli się doświadczeni ludzie a nie przewodniki mające raczej chwalić niż obnażać słabości.
Mod Team michuuu Napisano 16 Sierpnia 2011 Mod Team Napisano 16 Sierpnia 2011 Rowery zabezpieczyć należy bo strzeżonego itd. Co do uczciwości mieszkańców to szokiem dla mnie były "sklepiki" samoobsługowe przed posesjami. Wystawione warzywa, pamiątki i jakieś inne duperele a obok pojemnik na kasę. Nikt tego nie pilnuje , totalna samoobsługa, w pudełku ichnie złotówki sobie leżą. Turyści też do tego się stosują.
bobbudowniczy Napisano 16 Sierpnia 2011 Napisano 16 Sierpnia 2011 jasne. przypiąć zawsze nie zaszkodzi ale z tymi Pamiątkami mnie zaskoczyłeś. jestem już spokojny w takim razie we Wrześniu spodziewajcie sie Panie i Panowie obfitej galeryjki z wyprawy. pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.