biellun Napisano 14 Marca 2011 Napisano 14 Marca 2011 Witam, to mój pierwszy post tak więc jak coś źle zrobiłem z góry wybaczcie ;D nie jest to mój pierwszy rower ale miałem sporą przerwę. na rower mam zamiar wyłożyć z około 3000zł , znalazłem takie cudo: http://www.rowerzysta.pl/mtb/rower-gorski-unibike-expert-2010.html#fragment-3 warte to tych pieniędzy , czy może zaproponujecie coś innego . Z lepszej firmy, lepsze części ma itp. pzdr
ahmedsaid Napisano 15 Marca 2011 Napisano 15 Marca 2011 Temat już był poruszany . A co do roweru - osprzęt świetny, za taką cenę to chyba najlepsze co możesz kupic. Tylko, że nie ma się z czego cieszyc, bo prawdopodobnie jest już niedostępny - szczególnie w tej cenie. A model 2011 jest sporo gorszy, a na dodatek droższy.
Mod Team Pixon Napisano 15 Marca 2011 Mod Team Napisano 15 Marca 2011 [rower] MTB do 3000zł [rower] Unibike Expert czy Ghost SE 3000 Który wybrać z tych dwóch [Rower] MTB/XC do 3000-3500 PLN [rower] Jaki rower wybrac do 3000zł (lepiej mniej niż więcej) Proszę
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.