CarNeezA Napisano 19 Marca 2011 Napisano 19 Marca 2011 Na pewno da się zamontować błotniki, zaraz poszukam jakiś fotek może.
Mod Team Franio Napisano 19 Marca 2011 Mod Team Napisano 19 Marca 2011 Wszystko się da. Warto przyjrzeć się błotnikom szybkiego montażu. Przedni montujemy do amortyzatora w systemie speedclick. Dobre i chwalone błotniki tego typu: Simpla Hammer Set 2 Simpla Hammer Set
romeq Napisano 19 Marca 2011 Autor Napisano 19 Marca 2011 Wszystko się da. Warto przyjrzeć się błotnikom szybkiego montażu. Przedni montujemy do amortyzatora w systemie speedclick. Dobre i chwalone błotniki tego typu: Simpla Hammer Set 2 Simpla Hammer Set całkiem fajne te błotniki ale czy tylny błotnik nie jest trochę za krótki ?
CarNeezA Napisano 19 Marca 2011 Napisano 19 Marca 2011 No, ja nigdy się błotnikami nie interesowałem, także nie wiem co i jak. Nie będę raczej jeździł w błocie, także nie czuje potrzeby kupowania ich.
senjiro Napisano 19 Marca 2011 Napisano 19 Marca 2011 W podobnej cenie jak Simpla masz błotniki Accent Dryboard 1/2. Podobny system mocowania jak SKS, więc bez problemu można je szybko ściągnąć lub zamontować, nie wspominając już o tym że tylny dosyć fajnie zakończenie, dzięki któremu żadne błoto lub woda na plecy nie poleci.
Mod Team Franio Napisano 19 Marca 2011 Mod Team Napisano 19 Marca 2011 całkiem fajne te błotniki ale czy tylny błotnik nie jest trochę za krótki ? Nie jest za krótki. Zobacz test tych błotników: http://bikeboard.pl/index.php?d=sprzet&g=14&art=305. Na forum również możesz znaleźć o nich sporo informacji. Proponuję nie robić OT. To nie dział o akcesoriach rowerowych.
Wafel Napisano 19 Marca 2011 Napisano 19 Marca 2011 Będzie działać. Rodzaj hamulców nie ma tu znaczenia.
romeq Napisano 20 Marca 2011 Autor Napisano 20 Marca 2011 Będzie działać. Rodzaj hamulców nie ma tu znaczenia. ok nie róbmy offtop'a, wynegocjowałem gratis pompkę i błotniki (jakie by nie były będą za free i trochę posłużą ), więc póki co myślę nad u-locki'em zapraszam do dyskusji -> klik
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.