AuthorVision Napisano 13 Marca 2011 Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Witam. Z tego względu iż mam już mtb za ponad 5k, zacząłem myśleć o szosie. Była by to moja pierwsza kolarka więc nie chciałbym przeznaczyć na nią więcej niż 2 tysiące. Jestem estetą więc powinna jakoś wyglądać. Za tą kwotę chcę złożyć szose z używanych części. Błagam pomóżcie. Nikt nie jest w stanie powiedzieć lub zaproponowac jakie z jakich części mógłbym taką kolarke złożyć? HELP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsystem Napisano 13 Marca 2011 Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Witam. Z tego względu iż mam już mtb za ponad 5k, zacząłem myśleć o szosie. Była by to moja pierwsza kolarka więc nie chciałbym przeznaczyć na nią więcej niż 2 tysiące. Jestem estetą więc powinna jakoś wyglądać. Za tą kwotę chcę złożyć szose z używanych części. Błagam pomóżcie. Nikt nie jest w stanie powiedzieć lub zaproponowac jakie z jakich części mógłbym taką kolarke złożyć? HELP to nie lepiej kupić cała używke?? estetyzm to przy tej kwocie ozdłuż na dalszy plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 17 Marca 2011 Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Na allegro jest sporo ram szosowych, które można wylicytować dość tanio. Kwestia rozmiaru, jakiego szukamy ? Kółeczka typu fulcrum racing 7 lub coś z shimano to wydatek ok. 400 zł . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.