Skocz do zawartości

[ok.1000zł] Jaki rower do 175cm wzrostu?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Przeglądam forum i mam duży mętlik w głowie. Otóż codziennie dojeżdzam do pracy samochodem. Około 15km w jedną stronę. Autem poruszam się od 3 lat praktycznie codziennie a pracę mam po części dużo siedzącą więc i kondycja spadła.

Chciałbym conajmniej 3razy w tygodniu jeździć rowerkiem żeby troszkę zrzucić kg oraz nabrać kondycji + co jakiś czas jakiś wyjazd 30-50km na weekendzie. Obecnie mam rower z komunii który już był xrazy naprawiany i niestety jazda na nim to dla mnie ciężar dlatego stoi w garazu. Mam 21lat.

Kwota jaką chciałbym wydać to około 1000zł i najlepiej na raty. Drogi głownie szosowe(asfalt) + czasem jakiś las itp.Rozmiar doczytałem się, iż odpowiedni dla mnie to 19".Zgadza się?

Czekam na odp. Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam

Krzysztof

Napisano

Witam

Chciałem się podpiąć do tematu. Mam podobny problem tylko moja granica cenowa to około 1200zł.

Pozdrawiam

Napisano

Czy 19" bedzie dobry, zależy od Twojego wzrostu - jaki masz? Za tysiąc.. Porozglądaj się za starszym modelem Hexagona V6 z 2007-8 roku na allegro - nieźle wyposażone w tej cenie.

yokamil Poszperaj za Krossem Levelem A2 z 2009 roku na heblach Vkach.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...