kioz Napisano 13 Marca 2011 Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Pytałem o to w innym temacie dotyczącym Avidów ale nie uzyskałem odpowiedzi. Mianowicie chodzi mi o rozmiar śrubek potrzebnych do odpowietrzenia hamulców Avid (średnica i rozmiar gwintu), ewentualnie gdzie można nabyć takowe. W którymś z tematów doczytałem się, że w zoologicznym sklepie można takie dostać. Nawet jeśli nie kupie to mam możliwość wytoczenia sobie sam tylko wtedy potrzebna mi rozmiarówka. Bo strzykawki i wężyki bez problemu w aptece są do dostania. Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek03170 Napisano 13 Marca 2011 Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 niemożliwe, żebyś nie znalazł odpowiedzi na to pytanie na forum. Śrubki do odpowietrzania mają standardowy rozmiar m5, tutaj masz przykład takiego kroćca: http://www.pneumatig.eu/koncowka-na-waz-4-m5-p-1086.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kioz Napisano 13 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 OK Dzięki, mam nadzieję że będzie pasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.