Ogór Napisano 15 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 MECHANIZM KORBOWY TRUVATIV HUSSEFELT HSS-4 # długość ramion 175 mm # tarcze 32 stal / 22 stal # osłona z polikarbonu # system mocowania osi ISIS # 4-ramiona # korba w pełni rozbieralna # śruby w komplecie # wstawiona specjalna tuleja do pedałów zapobiegająca zniszczeniu gwintu co o tym sadzicie :?: :?: http://allegro.pl/show_item.php?item=71187144 chcialem jeszcze dodac ze roweru bede uzywal min w streecie i dircie aa i czy da sie do tego zalozyc rockring :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 15 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Super korba jak za tą cenę, najlepsza to tych dyscyplin(ale street rasowy, to tylko SS, pamiętajcie ). Rockring jak widać już jest w korbie tak wogle 8) Dodam że kupowałem od tej gościówy, zero problemów :wink: No i też tą korbę, ale czy problemy będą, to się niebawem okarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 15 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 rockring masz w komplecie polikarbonowy a ja chcesz inny ewentualnie przerobic na single i dac dwa to nie ma sprawy raczej nie slyszalem zeby nie dalo sie zalozyc do podobnej korby a wybor dosc dobry do tego co piszesz jesli tylko przelozenia Ci pasuja :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 15 Listopada 2005 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 czyli z czustym sumieniem moge kupic :P aaa cos w takij kasie mozna lepszego kupic ?? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 15 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Nic nie ma lepszego. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pikul Napisano 15 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Bierz ją, sam na takiej jeżdze ale z 3 blatami, bierz i nie zastanawiaj sie, nie znajdziesz niczego lepszego w tej cenie :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knoss Napisano 15 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Niezły sprzęt :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 15 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Ja bym jeszcze popatrzyl na Dartmoora, Accenta, Nope itd. (wszystko co robi tajwan jako RPM, a jest tansze ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 15 Listopada 2005 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 dartmoor 230 zł kosztujhe bo kolega kupowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 16 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 To chyba ostro przeplacil, bo ja gdzies ostatnio taniej widzialem, jak znajde to zapodam linkiem/infem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 16 Listopada 2005 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 To chyba ostro przeplacil, bo ja gdzies ostatnio taniej widzialem, jak znajde to zapodam linkiem/infem . ale on to kupil w wakacje :P na poczatku 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.