Gość Juziu Napisano 13 Marca 2011 Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Witam, chciałbym zrobić przy swoim rowerze gwiazdy na kołach nie wiem jak się do tego zabrać i z czego je zrobić, może ktoś już robił? byłbym wdzięczny za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 13 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Możesz wytłumaczyć jak te gwiazdy mają wyglądać i co to w ogóle ma być? Kompletnie nie wiem, co masz na myśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 13 Marca 2011 Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Moze mu chodzilo o zaplot w sloneczko? Zdjecie by sie przydalo bo nie wiadomo o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość Juziu
Witam, chciałbym zrobić przy swoim rowerze gwiazdy na kołach nie wiem jak się do tego zabrać i z czego je zrobić, może ktoś już robił? byłbym wdzięczny za pomoc
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.