behemothxx Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Witam jestem nowy na forum i jest to mój pierwszy post Chciałbym kupić rower (aktualnie śmigam na jakimś marketowym góralu jeszcze z komunii go mam ) mogę przeznaczyć na niego 2000zł ,ale jeśli opłacało by się dołożyć do jakiegoś 2-3 stówki ,to jestem skłonny to zrobić. Czy za te pieniądze da się kupić jakiś w mirę sensowny rower? Aha zapomniałem napisać jaki to ma być rower a więc jakiś w teren MTB czy coś w tym stylu (nie znam się na rowerach .dopiero zaczynam przygodę z jednośladami) ,mój wzrost to 176cm a waga 60kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 13 Marca 2011 Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Witam jestem nowy na forum i jest to mój pierwszy post Chciałbym kupić rower (aktualnie śmigam na jakimś marketowym góralu jeszcze z komunii go mam ) mogę przeznaczyć na niego 2000zł ,ale jeśli opłacało by się dołożyć do jakiegoś 2-3 stówki ,to jestem skłonny to zrobić. Czy za te pieniądze da się kupić jakiś w mirę sensowny rower? Aha zapomniałem napisać jaki to ma być rower a więc jakiś w teren MTB czy coś w tym stylu (nie znam się na rowerach .dopiero zaczynam przygodę z jednośladami) ,mój wzrost to 176cm a waga 60kg. witaj, rama podejdzie 19' to było by optymalnie i powiadasz że 2000pln ??? hmmm http://allegro.pl/rower-romet-jolene-3-0-drugi-rower-gratis-i1488039318.html 2 rower można mieć na prezent hehehe http://allegro.pl/kross-level-a6-v-brake-18-2009-wroclaw-tani-i1464679045.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 13 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 W tym przedziale cenowym Kross A6 lub Mbike Renegade 0.6 Sporo informacji o tych roweruch jest już na forum. Poczytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlatty Napisano 13 Marca 2011 Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Kross a6. Powietrzny amorek, będziesz mógł dostosować go pod swoją wagę . Dosyć dobre hample. reszta też jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konturek1 Napisano 13 Marca 2011 Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 tak tylko niestety ten kross level a6 jest bardzo dobry w stosunku cena/jakść tylko że to jest rozmiar 21'. Wydaje mi się ze jak na 176 cm. wzrostu będzie stanowczo za duży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
behemothxx Napisano 13 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Dzięki też właśnie patrzyłem na tego krossa ale który rocznik brać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano 13 Marca 2011 Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Ten Kross o którym mowa jest tylko jeden... Nowe roczniki A6, 2010 i 2011, nie są już tak opłacalne. Mój typ: Mbike Renegade 0.6 - rozmiar 19" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hps Napisano 13 Marca 2011 Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Kross a6. Powietrzny amorek, będziesz mógł dostosować go pod swoją wagę . Dosyć dobre hample. reszta też jest ok. Renegade ma tez powietrzną Tore, tyle że przerzutki ma o klasę poziom wyżej, Deore XT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
behemothxx Napisano 13 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Więc ostateczne pytanie krossa czy mbike brać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 13 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Mbike 0.6 - to już naprawdę niezły, dość lekki i przyszłościowy sprzęcik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konturek1 Napisano 13 Marca 2011 Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Zgadzam się z Franio bierz Mbike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.