Marcin00 Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Siemka, to jest mój 1 post na forum, wiec jakby coś się nie zgadzało to piszcie. Nadszedł czas, aby zmienić napęd w rowerze. Chodzi o kasetę, przerzutkę tylną oraz łancuch. Nie wiem, czy zmieniać też korbę. Jeśli możecie to proszę o pomoc, o podanie konkretnych modeli, bo w czesciach jestem laikiem Cena: jak najtaniej, czyli dobre części za dobrą cene (czyt. jak najmniejszą ) Rower jest dość wiekowy, nie wiem ile dokładnie ma lat, ale jest składany z części, ktore zostawały wujkom po wymianach w swoich rowerach. Specjalnych wymagań nie mam. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 12 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Podstawowe pytania: -Co to za rower -Jaka reszta osprzętu jest na nim -Ile do wydania konkretnie Nawet nie wiemy, czy masz tam kasetę, czy wolnobieg, ilu rzędowe manetki, bez takiego info raczej ciężko będzie pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin00 Napisano 12 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Manetki przód 3 rzędowe, tył 7. Co to za rower ? zobaczcie sami, bo ja nie jestem pewien... http://img191.imageshack.us/g/abcd0001my.jpg/ więcej zdjec nie mam niestety, padl mi komp, a tam byla reszta fotek. Czy kaseta czy wolnobieg ? nie wiem, czym sie to rozni ? Do wydania max 200 zł, ale im mniej tym lepiej jak pisalem wyzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 13 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 młodzieńcze nasza forumowa wyszukiwarka nie gryzie! Takich tematów było od groma. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.