bartek_legionow Napisano 14 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Czy Acery nadaja sie do hamulców tarczowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 14 Listopada 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Do mechanicznych pasować będą choć ja bym chyba darował sobie takie połączenie. Zapoznaj się z tym http://xc-zone.jgc.pl/forum/viewtopic.php?p=3736 :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 15 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 raczej nie polecam kumpel mial i nie zbyt ciekawie to dzialalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 15 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 przy mechanicznych tarczach dobre klamki duzo daja a slabe duzo psuja najlepsze bylyby co najmniej LXy(cos z regulacja ilosci ciagnietej linki)a lepiej AVIDy ze speed Dialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MX Napisano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 ja mam duale lx'y pod hamulcem deore 535, spoko to "dual" mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 u mnie tarcza+klamkomanetka nizszej klasy Shimano dzialala bez problemu, ale zdecydowalem sie jednak zmienic je na klamki Avid SD 7 i naprawde teraz jest klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.