lookhere Napisano 12 Marca 2011 Napisano 12 Marca 2011 W tym roku chciałbym zacząć trochę aktywniej spędzać czas z moją dziewczyną i poszukuję roweru do 1000 zł. Nie wiem co jak i gdzie? Na razie zawiesiłem oko na Krossie Hexagon V4 or level A2(na allegro można kupić do 999zł ). Głównie będę jeździł po Ostrołęce ale jak każdy wie nie zawsze po chodnikach asfaltach tylko też po leśnych duktach. I teraz nie wiem czy wybrać trekkingowy czy MTB. Szaleć na rowerze nie mam zamiaru ma być on do rekreacyjnej jazdy:). Mój wzrost to 180 cm. Chciałbym prosić doświadczonych użytkowników aby doradzili mi co , gdzie za ile i jaki rozmiar ramy . Nie upieram się , że musi być to nowy rower. Btw dzisiaj na aukcji przed chwilką ,jeszcze coś takiego mi w oko wpadło http://allegro.pl/rower-mtb-northtec-halcyon-disc-ostrow-wlkp-i1498490037.html
Mod Team Franio Napisano 12 Marca 2011 Mod Team Napisano 12 Marca 2011 [rower] Kross A2 - który rocznik najlepszy? [do 1100zł] mtb, chodniki, las, małe górki [ok. 1000 zł] Rower w teren i na asfalt [rower] Kross Level A2 - warto? [do 1000] rower trekkingowy [1000zł] rower górski Miłej lektury.
lookhere Napisano 12 Marca 2011 Autor Napisano 12 Marca 2011 Ja już wiem ile tego jest na tym forum, ale tak bardziej konkret bym chciał, bo niektóre linki nie aktualne itp . Więc wiem że to forum to kopalnia ale chciałbym tak na obecną chwilę
Mod Team Franio Napisano 12 Marca 2011 Mod Team Napisano 12 Marca 2011 Podałem ci same stosunkowo świeże tematy, gdzie linki są aktywne, a dyskusja jest żywa.
Hubert_1 Napisano 12 Marca 2011 Napisano 12 Marca 2011 Giant Boulder. Byłem w takiej samej sytuacji jak Ty 4 lata temu. Kupiłem Bouldera i zrobiłem na nim ok 12tyś km wymieniając korbę, kasetę i łańcuch. Rower nigdy mnie nie zawiódł w trasie. mam na myśli pęknięta szprycha, urwany łańcuch itp. Osprzęt jest prosty w obsłudze .
rastatajm Napisano 12 Marca 2011 Napisano 12 Marca 2011 Do takiej rekreacyjnej jazdy to myślę, że cross na 28" kołach byłby lepszy, coś jak Kross Evado.
Hubi Napisano 13 Marca 2011 Napisano 13 Marca 2011 Pójdż do dobrego rowerowego w okolicy, poproś o rower crosowy na osprzęcie Shimano Acera. Ponieważ sezon się dopiero zaczyna, a sprzedawca nie sprzedał zeszłorocznych rowerów. Ponegocjuj się do 1050-1100zł. :icon_lol:
konturek1 Napisano 13 Marca 2011 Napisano 13 Marca 2011 Ja mślę że dobrym wyborem był by kross level a2 . Chociaż w tej cenie można znaleźć naprawdę sporo rowerków godnych uwagi. Oczywiście w tym przypadku przydał by się trochę mniejszy rozmiar np. Ten
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.