Skocz do zawartości

[Rower] Do 1000 zł dla początkującego rowerzysty

lookhere

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W tym roku chciałbym zacząć trochę aktywniej spędzać czas z moją dziewczyną i poszukuję roweru do 1000 zł. Nie wiem co jak i gdzie? Na razie zawiesiłem oko na Krossie Hexagon V4 or level A2(na allegro można kupić do 999zł :) ). Głównie będę jeździł po Ostrołęce ale jak każdy wie nie zawsze po chodnikach asfaltach tylko też po leśnych duktach. I teraz nie wiem czy wybrać trekkingowy czy MTB. Szaleć na rowerze nie mam zamiaru ma być on do rekreacyjnej jazdy:). Mój wzrost to 180 cm.

Chciałbym prosić doświadczonych użytkowników aby doradzili mi co , gdzie za ile i jaki rozmiar ramy :). Nie upieram się , że musi być to nowy rower.

Btw dzisiaj na aukcji przed chwilką ,jeszcze coś takiego mi w oko wpadło :)

http://allegro.pl/rower-mtb-northtec-halcyon-disc-ostrow-wlkp-i1498490037.html

Napisano

Ja już wiem ile tego jest na tym forum, ale tak bardziej konkret bym chciał, bo niektóre linki nie aktualne itp :). Więc wiem że to forum to kopalnia ale chciałbym tak na obecną chwilę :)

Napisano

Giant Boulder. Byłem w takiej samej sytuacji jak Ty 4 lata temu. Kupiłem Bouldera i zrobiłem na nim ok 12tyś km wymieniając korbę, kasetę i łańcuch. Rower nigdy mnie nie zawiódł w trasie. mam na myśli pęknięta szprycha, urwany łańcuch itp. Osprzęt jest prosty w obsłudze :).

Napisano

Pójdż do dobrego rowerowego w okolicy, poproś o rower crosowy na osprzęcie Shimano Acera. Ponieważ sezon się dopiero zaczyna, a sprzedawca nie sprzedał zeszłorocznych rowerów. Ponegocjuj się do 1050-1100zł. :icon_lol: :icon_lol:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...