mihaello Napisano 11 Marca 2011 Napisano 11 Marca 2011 Witam Wszystkich. To mój pierwszy temat na forum, także kłaniam się nisko Wybaczcie też jeśli temat był już gdzieś "wałkowany" - szukałem i nie znalazłem. Zbliża się wiosna i przymierzam się do kupna roweru. Zamierzam kupić klasyczny rower retro tzw. "Holenderski" - myślę o damce (czyli Unisex . Jest wielu sprzedawców w internecie (sklepy i allegro) którzy sprzedają takie cuda, jednak nie chciał bym kupować go "na odległość", zależało by mi na tym żeby się jednak do niego "przymierzyć", usiąść i przejechać przed zakupem. Stąd moje pytanie - gdzie w Łodzi lub okolicach Łodzi można taki rower kupić (najlepiej używany)?. W tej chwili myślę o rowerze używanym, bo nie chciał bym kupić nowego i taniego - wolę niedrogi i używany ) Z góry dziękuję za namiar na jakieś sklepy lub sprzedawców. Pozdrawiam mihaello
P3NNY Napisano 15 Marca 2011 Napisano 15 Marca 2011 W niedziele z rana jest giełda samochodowa na Dąbrowie (tak mi się wydaje na 90%) i tam jest dużo rowerów z tego co słyszałem. Swoją drogą jak kupisz gdzieś to napisz tutaj bo dla dziewczyny szukam właśnie jakiegoś mieszczuszka. Tylko nie zapomnij:)
mihaello Napisano 18 Marca 2011 Autor Napisano 18 Marca 2011 Dzięki za odpowiedź. W niedzielę jak będzie pogoda wybiorę się na giełdę. Dostałem też informację że prawdopodobnie najbliższy sklep z używanymi holendrami znajduje się w Bełchatowie , chodzi o sklep - holendry.pl . A wie ktoś może coś o jakimś dużym rynku w Łodzi na którym można by spotkać jakiś sprzedawców rowerów? I kiedy są dni targowe? (jestem Łodzianinem od niedawna i nieznaju)....
P3NNY Napisano 24 Marca 2011 Napisano 24 Marca 2011 No i jak sprawa z tymi holendrami? Może inni znają źródło takich rowerów w Łodzi?
Piomtb Napisano 2 Maja 2011 Napisano 2 Maja 2011 Jeżeli ktoś szuka Holendra (używkę) to znam firmę (okolice łodzi) która zajmuje się tego typu rowerami. Kontakt mail Wyślij e-mail lub tel. 602 802321 [Artur]
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.