Skocz do zawartości

[Używane Holendry] Gdzie w Łodzi kupić używany "Holender"

mihaello

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich.

To mój pierwszy temat na forum, także kłaniam się nisko :)

Wybaczcie też jeśli temat był już gdzieś "wałkowany" - szukałem i nie znalazłem.

Zbliża się wiosna i przymierzam się do kupna roweru.

Zamierzam kupić klasyczny rower retro tzw. "Holenderski" - myślę o damce (czyli Unisex ;).

Jest wielu sprzedawców w internecie (sklepy i allegro) którzy sprzedają takie cuda, jednak nie chciał bym kupować go "na odległość", zależało by mi na tym żeby się jednak do niego "przymierzyć", usiąść i przejechać przed zakupem.

Stąd moje pytanie - gdzie w Łodzi lub okolicach Łodzi można taki rower kupić (najlepiej używany)?. W tej chwili myślę o rowerze używanym, bo nie chciał bym kupić nowego i taniego - wolę niedrogi i używany :))

Z góry dziękuję za namiar na jakieś sklepy lub sprzedawców.

Pozdrawiam

mihaello

W niedziele z rana jest giełda samochodowa na Dąbrowie (tak mi się wydaje na 90%) i tam jest dużo rowerów z tego co słyszałem.

Swoją drogą jak kupisz gdzieś to napisz tutaj bo dla dziewczyny szukam właśnie jakiegoś mieszczuszka.

Tylko nie zapomnij:)

Dzięki za odpowiedź.

W niedzielę jak będzie pogoda wybiorę się na giełdę.

Dostałem też informację że prawdopodobnie najbliższy sklep z używanymi holendrami znajduje się w Bełchatowie , chodzi o sklep - holendry.pl .

A wie ktoś może coś o jakimś dużym rynku w Łodzi na którym można by spotkać jakiś sprzedawców rowerów? I kiedy są dni targowe? (jestem Łodzianinem od niedawna i nieznaju)....

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...