mihaello Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Witam Wszystkich. To mój pierwszy temat na forum, także kłaniam się nisko Wybaczcie też jeśli temat był już gdzieś "wałkowany" - szukałem i nie znalazłem. Zbliża się wiosna i przymierzam się do kupna roweru. Zamierzam kupić klasyczny rower retro tzw. "Holenderski" - myślę o damce (czyli Unisex . Jest wielu sprzedawców w internecie (sklepy i allegro) którzy sprzedają takie cuda, jednak nie chciał bym kupować go "na odległość", zależało by mi na tym żeby się jednak do niego "przymierzyć", usiąść i przejechać przed zakupem. Stąd moje pytanie - gdzie w Łodzi lub okolicach Łodzi można taki rower kupić (najlepiej używany)?. W tej chwili myślę o rowerze używanym, bo nie chciał bym kupić nowego i taniego - wolę niedrogi i używany ) Z góry dziękuję za namiar na jakieś sklepy lub sprzedawców. Pozdrawiam mihaello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P3NNY Napisano 15 Marca 2011 Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 W niedziele z rana jest giełda samochodowa na Dąbrowie (tak mi się wydaje na 90%) i tam jest dużo rowerów z tego co słyszałem. Swoją drogą jak kupisz gdzieś to napisz tutaj bo dla dziewczyny szukam właśnie jakiegoś mieszczuszka. Tylko nie zapomnij:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihaello Napisano 18 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Dzięki za odpowiedź. W niedzielę jak będzie pogoda wybiorę się na giełdę. Dostałem też informację że prawdopodobnie najbliższy sklep z używanymi holendrami znajduje się w Bełchatowie , chodzi o sklep - holendry.pl . A wie ktoś może coś o jakimś dużym rynku w Łodzi na którym można by spotkać jakiś sprzedawców rowerów? I kiedy są dni targowe? (jestem Łodzianinem od niedawna i nieznaju).... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P3NNY Napisano 24 Marca 2011 Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 No i jak sprawa z tymi holendrami? Może inni znają źródło takich rowerów w Łodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piomtb Napisano 2 Maja 2011 Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Jeżeli ktoś szuka Holendra (używkę) to znam firmę (okolice łodzi) która zajmuje się tego typu rowerami. Kontakt mail Wyślij e-mail lub tel. 602 802321 [Artur] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.