biazio Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Cześć Jestem zielony, ,dziś mi przyszedł Krosa Level A4 ale tarcze lekko ocierają o klocki, lub na odwrót jak kto woli, a jest śruba takia śmieszna że nie wiem jakim to kluczem odkręcić, czy właśnie tak mam je wyregulować by nie ocierały ? odkręcić troszkę te śrubki i pokombinować? Nie mogę Edytować nie wiem czemu . TARCZE OCIERAJĄ O KLOCKI , tak co obrót koła , tylne zarówno jak i przednie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seker1995 Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Musisz poluzować śruby, które trzymają zacisk hamulca na ramie, prawdopodobnie ampuł lub torx. Później zaciskasz mocno klamkę i równomiernie dokręcasz powoli obie śruby Gotowe Ew. możesz również odkręcić koło i przykręcić jeszcze raz, jeśli jest krzywo, ale jeśli jest dobrze, to zrób tak jak wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 11 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 proponuję skorzystać z naszej wyszukiwarki albo przejrzeć dział poświęcony hamulcom Temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.