lukiopo Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Witam wziązku z tym ze planuje tutaj kupic amortyzator chcialem sie spytac was forumowiczów. CO sądzicie o tym sklepie?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kawior Napisano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Kupowałem u nich części rok temu przez allegro i w tym roku w sklepie stacjonarnym, który mieści się w Krakowie na Armii Krajowej. Zero problemu, dosyć konkurencyjne ceny czytać taniej niż np. w Cyclocentrum, Bikershopie, Mbikeu, Secesji, itd...... Obsługa ok nie ma się do czego przyczepić. Z ich serwisu nie korzystałem, a części się nie spie...liły więc nie wiem jak z roszczeniami reklamacyjnymi i gwarancyjnymi. Osobiście polecam, ale niech się jeszcze wypowiedzą inni klienci i użytkownicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.