Muminek Napisano 10 Marca 2011 Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Jeżeli źle umieszczam temat prosiłbym o przekierowanie. Witam wszystkich, Dostałem propozycje zakupu przedniego hamulca firmy HAYES, zalanego i odpowietrzonego z nowymi klockami lecz bez adaptera. Na zacisku pisze El Camino a na klamce Trail i to mnie troszeczkę zmyliło ponieważ nie mogę znaleźć takiego modelu i nie mogłem porównać ceny.Cena jaką mi powiedziano to 300zł czy nie jest to za drogo? Dołączam adres strony na której są zdjęcia hamulców. Z Góry Dziękuje za pomoc. http://img816.images.../g/sam8153.jpg/ Drugą propozycją jest komplet przód plus tył Hayes Sole także zalane i odpowietrzone jak i klocki prawie nowe (przebieg 400km niby) za 400zł.Za każdą podpowiedź serdecznie dziękuje Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moojmisiu Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Pod rozwagę - http://www.mtbr.com/cat/brakes/disc-brake-system/hayes/sole-hydraulic/PRD_415525_1507crx.aspx (Sole to chyba najgorzej oceniane hydrauliki w historii mtbr, ale zobaczymy co będzie, kiedy więcej osób oceni avidy xx). Ten pierwszy też bym sobie odpuścił. Zwłaszcza że za trochę więcej kupisz komplet nowych Deore (pojedynczy około 250 PLN, za 220 kupisz Avida BB7). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senjiro Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Też słyszałem takie opinie o tych hamulcach, więc popieram przedmówcę - nowe Deore lub można poszukać czegoś na allegro. Wrzuć linki do oceny to pomyślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muminek Napisano 14 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Dziękuje za odpowiedzi, ale wolałbym te hamulce bo przynajmniej mam zaufanego sprzedawce, i chodzi mi czy cenna nie jest zbyt wygórowana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senjiro Napisano 14 Marca 2011 Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Jeśli są dobrym stanie i jesteś pewny sprzedawcy to warto się zastanowić, chociaż ja sprzedałem moje Stroker Ryde za 325zł w idealnym stanie, a za 375zł widziałem że poszły nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ugupu Napisano 16 Marca 2011 Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Nie opłaca się. Nowego Hayes Stroker Trail możesz wyjąć z Airbike za 279 pln. Hayes Sole zaś należą do starszej generacji hamulców tej firmy, która nie cieszyła się dobrą opinią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.