border Napisano 10 Marca 2011 Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Hej, chcę wymienić tarcze w rowerze z hamplami Formula Oro K18. Już prawie kupiłem Accent Blade 160/160 ale wyczytałem gdzieś tutaj że te tarcze z k18 się nie bardzo chcą zgrać czyli z powodu kształtu tarcz czuć wyraźnie szarpanie. W związku z tym pytanie które tarcze w miarę lekkie będą ładnie pracowały z zaciskami k18. Czy ktoś testował zestawienie tych hamulców z tarczami Ashima/Dartmoor Nano ?? Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uraz Napisano 10 Marca 2011 Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Ashima airotor i Dartmoor nano nie szarpią ale "zjadają" szybko klocki. Szybciej niż oryginalne tarcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
border Napisano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 dzięki za odpowiedz, ważne że Nano nie szarpią. Jeżdżę na klockach metalicznych a2z z wydłużoną żywotnością (tak twierdzi producent) więc może nie poddadzą się tak szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.