Skocz do zawartości

[Wycieczka] Lasy mazowsza

Samurai

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Zapraszam do obejrzenia mojej drugiej produkcji rowerowej, tym razem zrobiona na szybko samemu w tydzień. Chciałem przetestować świeżo nabytą kamerkę HD Hero, aby urozmaicić film dokręciłem jeszcze co nieco aparatem, żeby była głębia. Co tam będę się rozpisywał, link poniżej :)

Z tym czasem to w Anglii mają inny przelicznik, dłuższe dni :)

A tak na serio przeoczenie, bo robiłem napisy na szybko i wyłapałem błąd po umieszczeniu linków, więc tak zostało.

Zdjęcia trwały 4 dni, montaż dwie noce :)

Swietny filmik. Widziałem go juz na innym forum,ale polecam wszystkim inny film Kolegi Samurai z wyprawy rowerowej w Alpy(jesli dobrze pamietam). ZNAKOMITY!!! Swietny montaz,dowcipny,fajne ujecia. Naprawdę dla mnie, profesjonalna robota. To samo zdanie maja moi koledzy ,którym poleciłe ten filmik. Uważam że jakby było wiecej takich produkcji,to zainteresowanie rowerami górskimi w Polsce jeszcze by wzrosło. Nie zamieszczam linku,mam nadzieję,że autor sam to zrobi bo naprawdę warto obejrzeć.

Fajnym filmikiem nie można go nazwać, on jest po prostu za**bisty ! Montaż, jakość i ujęcia są naprawdę bardzo fajnie i nadają temu filmikowi ciekawy klimat :) Pozdrawiam, może spotkamy się kiedyś na trasie, jestem z tych samych terenów co Ty.

• 3 tygodnie później...

Dzięki za komentarze, odnośnie wcześniejszego filmu z Alp to wrzucałem również na tym forum, a jeśli nie chce Wam się szukać to podaję tutaj, mam nadzieję, że mnie nie zbanują za dublowanie :unsure:

http://www.youtube.com/watch?v=N8TmGdO41h4&hd=1

Może zmontuję coś jeszcze jak mnie wiosna zainspiruje. Mam jeszcze do zmontowania filmik z nart, ale to już chyba nie tutaj, poza tym narciarz ze mnie jak z koziej... ten... trąbka ;D więc już nie ten poziom będzie. Chyba że ktoś będzie chciał poczuć co czuje narciarz jak zalicza glebę za glebą :wacko:

A jak coś to poza filmowaniem na jazdy też się piszę, żeby nie było że tylko tak na filmie :D

• 2 tygodnie później...

Witaj Samuraj

Gdzie dokładnie jeździliście w tym Tyrolu ? Może gdzieś umieściłeś jakąś relację z mapką?

Pozdrawiam

Witam, mapka pojawia się na filmie tuż przed przedstawieniem osób. Nieco dokładniejszy opis najciekawszej trasy jest na stronie www: mtbnews.pl

W wyszukiwarce na wpisujemy "góry tyrolu"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...