Samurai Napisano 10 Marca 2011 Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Witam, Zapraszam do obejrzenia mojej drugiej produkcji rowerowej, tym razem zrobiona na szybko samemu w tydzień. Chciałem przetestować świeżo nabytą kamerkę HD Hero, aby urozmaicić film dokręciłem jeszcze co nieco aparatem, żeby była głębia. Co tam będę się rozpisywał, link poniżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sivydym Napisano 10 Marca 2011 Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Impressed - kadrowanie i montaż pierwsza klasa... tylko dlaczego dla widza dewizowego czas zdjęć skrócił sie do trzech dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenjisan Napisano 10 Marca 2011 Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 W napisach na końcu stoi że wykonano w ciągu czterech dni, po angielsku zaś three days... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szy Napisano 10 Marca 2011 Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Fajne! Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samurai Napisano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Z tym czasem to w Anglii mają inny przelicznik, dłuższe dni A tak na serio przeoczenie, bo robiłem napisy na szybko i wyłapałem błąd po umieszczeniu linków, więc tak zostało. Zdjęcia trwały 4 dni, montaż dwie noce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenjisan Napisano 10 Marca 2011 Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Z całego filmu tylko do tego można się przyczepić Aha może jeszcze nie zdejmuj czapki na chłodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sEs Napisano 10 Marca 2011 Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Ładnie wyszło W jakim programie montowałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gilgamesz Napisano 10 Marca 2011 Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Swietny filmik. Widziałem go juz na innym forum,ale polecam wszystkim inny film Kolegi Samurai z wyprawy rowerowej w Alpy(jesli dobrze pamietam). ZNAKOMITY!!! Swietny montaz,dowcipny,fajne ujecia. Naprawdę dla mnie, profesjonalna robota. To samo zdanie maja moi koledzy ,którym poleciłe ten filmik. Uważam że jakby było wiecej takich produkcji,to zainteresowanie rowerami górskimi w Polsce jeszcze by wzrosło. Nie zamieszczam linku,mam nadzieję,że autor sam to zrobi bo naprawdę warto obejrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacperk48 Napisano 14 Marca 2011 Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Fajnym filmikiem nie można go nazwać, on jest po prostu za**bisty ! Montaż, jakość i ujęcia są naprawdę bardzo fajnie i nadają temu filmikowi ciekawy klimat Pozdrawiam, może spotkamy się kiedyś na trasie, jestem z tych samych terenów co Ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diver Napisano 16 Marca 2011 Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Zdjęcia i montaż super ! Muzyczka według mojej bardzo subiektywnej opinii nie za bardzo dopasowana do obrazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samurai Napisano 31 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Dzięki za komentarze, odnośnie wcześniejszego filmu z Alp to wrzucałem również na tym forum, a jeśli nie chce Wam się szukać to podaję tutaj, mam nadzieję, że mnie nie zbanują za dublowanie http://www.youtube.com/watch?v=N8TmGdO41h4&hd=1 Może zmontuję coś jeszcze jak mnie wiosna zainspiruje. Mam jeszcze do zmontowania filmik z nart, ale to już chyba nie tutaj, poza tym narciarz ze mnie jak z koziej... ten... trąbka ;D więc już nie ten poziom będzie. Chyba że ktoś będzie chciał poczuć co czuje narciarz jak zalicza glebę za glebą A jak coś to poza filmowaniem na jazdy też się piszę, żeby nie było że tylko tak na filmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diver Napisano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Witaj Samuraj Gdzie dokładnie jeździliście w tym Tyrolu ? Może gdzieś umieściłeś jakąś relację z mapką? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samurai Napisano 13 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Witaj Samuraj Gdzie dokładnie jeździliście w tym Tyrolu ? Może gdzieś umieściłeś jakąś relację z mapką? Pozdrawiam Witam, mapka pojawia się na filmie tuż przed przedstawieniem osób. Nieco dokładniejszy opis najciekawszej trasy jest na stronie www: mtbnews.pl W wyszukiwarce na wpisujemy "góry tyrolu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.